devilko
♆ wicked one ♆
- Член од
- 28 август 2014
- Мислења
- 1.922
- Поени од реакции
- 6.236
Од кој маркет се цениве? Перонито знам го земав 75-80, само имаше малку по друг дизајн. И Козел беше околу 70
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го има во сите големи маркети. Јас лично го купувам од Филмар (околу 80 нешто денари е).Каде може да се купи Кромбахер пиво?
Каде може да се купи Кромбахер пиво?
Фала,го имав најдено увозникот ама мислев и по маркетите да не го има
dosta eftino i toa
Автоматски споено мислење:
koga sme vekje kaj eftini ponudi izvolte daura po dzabe ceni https://edbeers.mk/produkt/paket-od...b3J3-Qm1LS_RTiX7QkR5iE1rjFeNJkW9zk2Ud7yAUYDoA
Во тинекс го има од маркетите, во други не сум видел.Фала,го имав најдено увозникот ама мислев и по маркетите да не го има
Не е мој вкус, воопшто не е газирано, претерано овошно, речиси исто со радлер. Ако морам некоја оцена да дадам, 3/10.
Прегледај го приврзокот 379095
вчера го пробав , ама ја и ти ко да не сме го пиеле истото пиво.Не е мој вкус, воопшто не е газирано, претерано овошно, речиси исто со радлер. Ако морам некоја оцена да дадам, 3/10.
Од тука го зема негде?
Гледам на бистравода го има, а по маркети/локали не сум го сретнал.
Не е мој вкус, воопшто не е газирано, претерано овошно, речиси исто со радлер. Ако морам некоја оцена да дадам, 3/10.
Случајно и јас го пробав вчера, скроз заборавив за што беше пишано тука и викам од малиот избор ова не сум го пробал време му евчера го пробав , ама ја и ти ко да не сме го пиеле истото пиво.
Претерано газирано ми беше, скоро ко пелистерка, пиво скоро и да не осетив ама има многу интересен специфичен освежќувачки вкус, и нема веза со радлерот. Радлерот е ко пиво мешано со вештачки сок, ова е софистицирано ептен. Да, само се согласувам дека е ултра овошно али за уживање на некоја горештина во базен е измислено.
Ни киселина прави ни ништо, додека тоа радлерот....