Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нешто информација за Кенбах некој ако има?
Дали постои уште и дали и каде може да се купи?Што те интересира?
Дали постои уште и дали и каде може да се купи?
Во Веро го имаш она белгисконо, мислам 9% беше, на врв на јазик ми е не ми текнува како се викаше...[DOUBLEPOST=1511041652][/DOUBLEPOST]Chimay, ми текна со помош на гуглКаде во Скопје има пиво со повисок процент на алкохол како што на пример беше Elephant beer со 7,5%?
има во скопје негде Elephant beer на Хајнекен ?Каде во Скопје има пиво со повисок процент на алкохол како што на пример беше Elephant beer со 7,5%?
Во Веро го имаш она белгисконо, мислам 9% беше, на врв на јазик ми е не ми текнува како се викаше...[DOUBLEPOST=1511041652][/DOUBLEPOST]Chimay, ми текна со помош на гугл![]()
има во скопје негде Elephant beer на Хајнекен ?
А има ли го некаде по маркетиве Јагодинското пиво?
Да бе од Карлсберг беше, имам пиено пред 3-4 години, уште ја чувам лименкатаНе, го нема повеќе од 10 години. Го имаше во супермаркети Дипо што веќе не постојат. И од Carlsberg мислам дека е.
мислење за странските пива што ги има во КАМ?
вредат некои да се пробаат?
Тие се отпадот од Германија , Чешка и Полска што таму го продаваат по 20 центи од евро (17-20 денари), а кај нас ги рекламираат како евтини пива од 30-35 денари.мислење за странските пива што ги има во КАМ?
вредат некои да се пробаат?