Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
околу 70 и нешто беше пред некое времеKrombacher Weizen slusham vo Bitola imalo, najverojatno vo vero ? Koja mu e cenata na 0.5 ?
Vero ?околу 70 и нешто беше пред некое време
Да, исто мислам го имаш во бутикот со то шо можи да е со некој 5денари поефтино.Vero ?
Brat bar da ja prevedesheEдна мала шала
![]()
Сите претставници на пивари во хотел одбрале да се напијат од 'своето' пиво, последниот нарачал кока кола и рекол во смисла ако и вие не пиете пиво и јас не пијам.Комерцијала муабетBrat bar da ja prevedeshe![]()
Me мрзеше, ама ајде ќе пробам, ојделе на една конвенција за пиво неколку представници на марки на пива и одседнале во истиот хотел, одат во барот да се напијат нешто.Brat bar da ja prevedeshe![]()
Го имаше едно време, зборам пред десетина години, па пред околу 5 години пак почнаа да го произведуваат, па пак го снема и одамна го немам сретнато некаде.Знае некој што се случи со Кенбах? Пред некоја година имаше ребрандирање и беше одлично пиво, по мене далеку подобро од Скопско или Даб но некако го снема?
Испиј 3 - 4, па пиши како главата наредниот ден и дали навистина е толку многу добар.Бев преди недела дена во Битола и Прилеп и пив Златен даб.
Ме бендиса многу,добар е![]()
Знае некој што се случи со Кенбах? Пред некоја година имаше ребрандирање и беше одлично пиво, по мене далеку подобро од Скопско или Даб но некако го снема?
Vo koi kafici vo Sk ima izbor na belgiski piva, i kade se poeftini, eve konkretno Leffe
Sent from my HTC One mini 2 using Tapatalk