Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eichbaum (Германија), Van Pur (Полска), Champigneulles (Франција), Feldschlossen Dresden... сите се исто срање.А јас се спремав да земам пакет... Ама Eichbaum не е ни за другари што не пребираат.![]()
Мене киселоста ми смета, океј ми е потегот што пробаа и направија нешто ново. Ама пробај еден Кромбахер вајзен и ова рамо до рамо и одма сфаќаш колку е саат. Се надевам ќе го усовршат рецептот.Конечно пробано и новото скопско пченично, како и што очекував од наш продукт тоа и добив, ептен лоша реализација, нема никаква структура и густина како да е правено од прашак на растварање, вкусот лесен како за лагер пиво а не пченично и доста газирано како некоја кисела вода да пиеш. 2/5 оцена и тоа ептен од скопско дека е.
Не доцниме, ние назадуваме!Многу доцниме во пивската индустрија за жал
Прво повраќаницата не е иста категорија со класичното скопско. Тоа ти е ко да споредуваш мотор и џип.Во моиве 30 години животен век на дуњава, 15 години редовно пијам Скопско покрај други пива. Вечерва прв пат го пробав новото weiss.
Како да пијам повраќаница... Ауу што е ова.?! Или некој чуден маркетиншки трик за да го цениме повеќе класичното Скопско?