Пиво Фест Прилеп 2010 - од 15-18 јули 2010

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
Организациски досега најверојатно најдобро организиран Пиво Фест ме бендисаја штандовите на два спрата, а за репертоарот.... Ареа и Суперхикс по којзнае кој пат веќе видени со истиот репертоар а за Цеца да не прам муабет се саде жалопојки ќе беше навистина тапа да не беше малата сцена со танчарките и транс музиката вака имаше човек малку и каде да се раздвижи...
Транс??? Баш транс или некоја техно/прогресив комбинација? Не бев и не знам што точно имало, па ме интересира дали сум пропуштил бесплатна транс журка со евтино пиво... Ако имаш некое клипче закачи го баш да видам за што се работело.

Транс??? Баш транс или некоја техно/прогресив комбинација? Не бев и не знам што точно имало, па ме интересира дали сум пропуштил бесплатна транс журка со евтино пиво... Ако имаш некое клипче закачи го баш да видам за што се работело.

техно/прогресив беше

очекувам групи на фејсбук
site onie koi 6to si pominafme naubafko na pivo fest!
site onie koi se opia za pivo fest!
site onie koi go ispustija vozot za pivo fest!
etc

очекувам групи на фејсбук
site onie koi 6to si pominafme naubafko na pivo fest!
site onie koi se opia za pivo fest!
site onie koi go ispustija vozot za pivo fest!
etc

Една видов денеска, че земам че ги избришам непријателиве шо се зачленуваат во такви групи

dobro bese i na maloto zurce so tancerkite :)
no definitivno najinteresno bese koga edna stara babicka zstanala pred tancerkite i gi gledase :)
koj bil od vas pred tancerki sigurno ja primetil babickata :):)

dobro bese i na maloto zurce so tancerkite :)
no definitivno najinteresno bese koga edna stara babicka zstanala pred tancerkite i gi gledase :)
koj bil od vas pred tancerki sigurno ja primetil babickata :):)

Мене пред очи не ми се гледаше од шо бев пијан, посебно женска ми ко ми ја плисна вотката во очи оти подзинат сум ги гледал танчерките...

Ах бе скопјанишча едни ништо не ви чини, туку да вие сте европски луѓе вас басо ве разбудува на сабајле не ја слушате цеца вие. за 2011 аца лукас нека го донеса не 300 туку 500 000 ќе има во прилеп. Само вие "чините" во цела македонија а ситр други селјаци се. И кои испаднаја поголеми селјаци тие шо ја гледаја цеца или тие со се туркаја на малата бина за да вида две газиња. Во Македонија то се слуша неможите да го смените, вкафана немате одено или на свадба и на разно разни наши прослави ??? таму каква музика има David Guetta ?? или не присуствувате ?? ... Да требаше prodigy да бида на пивофест ама не ида тие туку така .... па ајде можеби вгодина ќе биди David Guetta или Prodigy

zxcvb koj skopjancista we?vo prilep e pivo festo, i ne navreduvaj taka Sho Aca lukas? Milish toj e poaren , ne ja branam ceca mama nz oti go falite tolku aca lukas :S

Ах бе скопјанишча едни ништо не ви чини, туку да вие сте европски луѓе вас басо ве разбудува на сабајле не ја слушате цеца вие. за 2011 аца лукас нека го донеса не 300 туку 500 000 ќе има во прилеп. Само вие "чините" во цела македонија а ситр други селјаци се. И кои испаднаја поголеми селјаци тие шо ја гледаја цеца или тие со се туркаја на малата бина за да вида две газиња. Во Македонија то се слуша неможите да го смените, вкафана немате одено или на свадба и на разно разни наши прослави ??? таму каква музика има David Guetta ?? или не присуствувате ?? ... Да требаше prodigy да бида на пивофест ама не ида тие туку така .... па ајде можеби вгодина ќе биди David Guetta или Prodigy

Пријателе на форумов нема само луѓе од Скопје,туку од цела Македонија и секој има право да си каже што мисли,сепак форум е ова.
Јас не бев на големата бина кај Цеца,мада можев да претпоставам што ке биде.Си останав на журката на малата бина со двете танчарки и поубаво си поминав отколку што ке си поминев на Цеца.
Тресење газиња,пиво блиску до мене,не се мачев да поминувам 100 метра за пиво,прскање со пиво,ред бул,сокови,вода...

Но,инаку место Цеца можеле организаторите да средат да пее Аца Лукас,подобро ке беше 102,3% отколку со Цеца,факат факт :)))

HULK да аца лукас е поарен можи го смета некој за наркоман ваков таков ама му нема рамен во пеење и јас сум за него да го донеса, ама вгодина сигурно некој светски познат пејач/ка че биди донесен.

Не знам дали имате забележано главните Ѕвезди жени се, лани Северина годинава Цеца, а наредната Мадона (се надевам) :icon_lol:.
Така да Аца Лукас не спаѓа во жени освен ако не смени пол :icon_lol:, и тогаш не му признаваме :icon_lol:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom