Божино
4815162342
Кој ве бараше да си го врати зборот.
Баш сме фенси. xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој ве бараше да си го врати зборот.
Транс??? Баш транс или некоја техно/прогресив комбинација? Не бев и не знам што точно имало, па ме интересира дали сум пропуштил бесплатна транс журка со евтино пиво... Ако имаш некое клипче закачи го баш да видам за што се работело.Организациски досега најверојатно најдобро организиран Пиво Фест ме бендисаја штандовите на два спрата, а за репертоарот.... Ареа и Суперхикс по којзнае кој пат веќе видени со истиот репертоар а за Цеца да не прам муабет се саде жалопојки ќе беше навистина тапа да не беше малата сцена со танчарките и транс музиката вака имаше човек малку и каде да се раздвижи...
Транс??? Баш транс или некоја техно/прогресив комбинација? Не бев и не знам што точно имало, па ме интересира дали сум пропуштил бесплатна транс журка со евтино пиво... Ако имаш некое клипче закачи го баш да видам за што се работело.
очекувам групи на фејсбук
site onie koi 6to si pominafme naubafko na pivo fest!
site onie koi se opia za pivo fest!
site onie koi go ispustija vozot za pivo fest!
etc
очекувам групи на фејсбук
site onie koi 6to si pominafme naubafko na pivo fest!
site onie koi se opia za pivo fest!
site onie koi go ispustija vozot za pivo fest!
etc
dobro bese i na maloto zurce so tancerkite
no definitivno najinteresno bese koga edna stara babicka zstanala pred tancerkite i gi gledase
koj bil od vas pred tancerki sigurno ja primetil babickata![]()
Ах бе скопјанишча едни ништо не ви чини, туку да вие сте европски луѓе вас басо ве разбудува на сабајле не ја слушате цеца вие. за 2011 аца лукас нека го донеса не 300 туку 500 000 ќе има во прилеп. Само вие "чините" во цела македонија а ситр други селјаци се. И кои испаднаја поголеми селјаци тие шо ја гледаја цеца или тие со се туркаја на малата бина за да вида две газиња. Во Македонија то се слуша неможите да го смените, вкафана немате одено или на свадба и на разно разни наши прослави ??? таму каква музика има David Guetta ?? или не присуствувате ?? ... Да требаше prodigy да бида на пивофест ама не ида тие туку така .... па ајде можеби вгодина ќе биди David Guetta или Prodigy
Еве го бе овај знакот од металците, масонерија УПМ