Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

) POZDRAV
[MkD]Scout напиша:Имам Воздушна пушка кај дедо ми во село..Оригинална Црвена Застава - со појачан федер. Не може само да се најдат одговарачки дијабооли. Оние кои ги продават на пазар по 50 денара 350 дијаболи ми се никакви..често забегуваат од патот и само можеш да утнеш..Порано одев на тренинзи во партизан и освоив второ место на регионален.
Многу бев прецизен и доста брз со пушката..сеа не се замарам ама знам одвреме на време да тркнам до кај дедо ми и да испукам едно 200 дијаболи..
А за пластичнив пиштоли и пушки на дијаболи нема што друго да се каже освен од играчка плачка..
Патем има на Зелено Пазарче лево од главниот влез (позади автобуската) најразновидни видови на Пиштоли и Пушки на дијаболи..Дури и снајпер со добар зум..
позззз
:salut:[MkD]Scout напиша:Имам Воздушна пушка кај дедо ми во село..Оригинална Црвена Застава - со појачан федер. Не може само да се најдат одговарачки дијабооли. Оние кои ги продават на пазар по 50 денара 350 дијаболи ми се никакви..често забегуваат од патот и само можеш да утнеш..Порано одев на тренинзи во партизан и освоив второ место на регионален.
Многу бев прецизен и доста брз со пушката..сеа не се замарам ама знам одвреме на време да тркнам до кај дедо ми и да испукам едно 200 дијаболи..
А за пластичнив пиштоли и пушки на дијаболи нема што друго да се каже освен од играчка плачка..
Патем има на Зелено Пазарче лево од главниот влез (позади автобуската) најразновидни видови на Пиштоли и Пушки на дијаболи..Дури и снајпер со добар зум..
позззз
inace imam pogodeno ќибритка so vozdusna a ova na dijaboli bese odavna samo edna puska sto imav i taa bese nedaj boze go smenav fedor so feder od rasipana vozdusna i "dosta dobro pukase"
uste ja iam ....

Имав неколку пиштоли на дијаболи. Имав дури и пушка верувале или не на неа имаше снајпер. Тоа беа времиња кога цело маало имавме пиштоли на дијаболи, и секојдневно се враќавме дома со модрици.![]()