Пиштол на дијаболи

• Креатор на темата Креатор на темата smole
  • Време на започнување Време на започнување
Имав неколку пиштоли на дијаболи. Имав дури и пушка верувале или не на неа имаше снајпер. Тоа беа времиња кога цело маало имавме пиштоли на дијаболи, и секојдневно се враќавме дома со модрици. :D

BIT PAZAR NA GOLEMO I MALO IMAS SO SAKAS I KAKOV SAKAS IMAS I SNAJPERI ZA 5 STOTKI :)

SAMO BIT PAZAR BRATCE NISO DR NE NAOGAS NA DR MESTO IMAS EDEN MAGACIN NA BIT KE ODIS I TAMU IMAS 1000 DIJABOLI ZA 200 DENARI ABE DA POKOLJES POLA MACKI U MAALO :)) POZDRAV

Крт, ај исклучи caps-от и пишувај со мали букви, го прошара цел форум.

имав додека бев помал... сега не се замарам со такви глупости :)

Нема што едноставно $ит !!!

многу беше јако кога излегоа ама веке е глупо им помина модата

Имам Воздушна пушка кај дедо ми во село..Оригинална Црвена Застава - со појачан федер. Не може само да се најдат одговарачки дијабооли. Оние кои ги продават на пазар по 50 денара 350 дијаболи ми се никакви..често забегуваат од патот и само можеш да утнеш..Порано одев на тренинзи во партизан и освоив второ место на регионален.
Многу бев прецизен и доста брз со пушката..сеа не се замарам ама знам одвреме на време да тркнам до кај дедо ми и да испукам едно 200 дијаболи..
А за пластичнив пиштоли и пушки на дијаболи нема што друго да се каже освен од играчка плачка..
Патем има на Зелено Пазарче лево од главниот влез (позади автобуската) најразновидни видови на Пиштоли и Пушки на дијаболи..Дури и снајпер со добар зум..
позззз

[MkD]Scout напиша:
Имам Воздушна пушка кај дедо ми во село..Оригинална Црвена Застава - со појачан федер. Не може само да се најдат одговарачки дијабооли. Оние кои ги продават на пазар по 50 денара 350 дијаболи ми се никакви..често забегуваат од патот и само можеш да утнеш..Порано одев на тренинзи во партизан и освоив второ место на регионален.
Многу бев прецизен и доста брз со пушката..сеа не се замарам ама знам одвреме на време да тркнам до кај дедо ми и да испукам едно 200 дијаболи..
А за пластичнив пиштоли и пушки на дијаболи нема што друго да се каже освен од играчка плачка..
Патем има на Зелено Пазарче лево од главниот влез (позади автобуската) најразновидни видови на Пиштоли и Пушки на дијаболи..Дури и снајпер со добар зум..
позззз

skout затоа си ти толко добар со АWP:zver::salut:

Дечки, ЈоЈо кај можам да најдам? Ама со лагери, онакво домско : )) Aј help pls...

[MkD]Scout напиша:
позззз

i jas iam slicna kaj dedo mi zastava e orginal samo e od Jugoslavija :) inace imam pogodeno ќибритка so vozdusna a ova na dijaboli bese odavna samo edna puska sto imav i taa bese nedaj boze go smenav fedor so feder od rasipana vozdusna i "dosta dobro pukase" :)uste ja iam ....

:helou: :helou: :helou: Имам колекција дома пиштоли...пушки..ги собирав кога бев мал вака за хоби...ги имам околу 20-30 пиштоли и 15-20 пушки...кој сака да му продавам...ги имам на дијаболи ..гумени куршуми...секакви..абе детска работа:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Имав неколку пиштоли на дијаболи. Имав дури и пушка верувале или не на неа имаше снајпер. Тоа беа времиња кога цело маало имавме пиштоли на дијаболи, и секојдневно се враќавме дома со модрици. :D

туу Чејо како не те мрзеше тогаш да се пукаш со бандитите од АРМ:toe:

Еееее ја си знам со тие диаболи 2 пати бев погоден у око среќа беа од тие чкартинте кинески пиштоли иначе сеа ке го пишував постов со едно око ке ми одговараше со аватарот пират:pos2::pos2::pos2:

Колку не знам сеа ми е тапа тоа :tapp:
Порано да се радував пушки пиштоли ова она...И еден ден научив да играм кантер...

Back
На врв Bottom