Пирсинг

• Креатор на темата Креатор на темата Boogie
  • Време на започнување Време на започнување
Немам некоја голема желба да ставам но сепак ги сакам.
Ако негогаш ставам тоа би било на папок:pipi:

..САКАМ..САКАМ..Многу сакам!! :vozbud: Можда еден ден ќе стаем ама сеа за сеа не:toe:

ако ставам, би ставила на јазик само...ама не ми дава мајка ми:toe:
имам на увото( на `рскавицата горе)
и сеа сакам на другото уво, ама не еден, туку нешто како шипка:)
тоа ми даваат:)

Шо поскапил толку Буги бе? Јас ко се пирсав на јазик 800 денари беше со мој, а 400 со негов. Сеа тродубло.
Интересно.

Ja sakammmm mnoguu!! Pirss na vekaa obozavamm:smir::vozbud::kesa:

Mozebi nekogas, ke si staam:)

Колку пари е пирс на јазик во соодветно безбедно студио.
Се решив да ставам ама негде прочитав две недели без љубење, не заебавајте бе. :pos2::pos2::pos2:

Не! Замисли гледаш убава типка со убава коса и све, и гледаш косата малце у лице и оди, и тргаш косата од нејзиното лице и гледаш ГРОМОБРАН НАМЕСТО ФАЦА!!! Поминуваш со типката покрај отпад и типот шо работи таму те прашува за колку ја шиткаш!!!

Значи после подолго време се решив пирс да ставам, имаме договор со една мила особа заедно дека ќе го направиме тоа.
Мојата одлука е пирс на јазик и на веѓа, готово крај дефинито!
Само ме интересира, колку кошта на веѓа бидејќи ете знам колку е за на јазик.
Чим имам подршка додека го правам тоа ќе ставам, после јас треба да бидам подршката:)

ИСТО.
Или слично, со малку попуст за веѓа. Зависи од пирсерот кај кого ќе се пирсаш.
Да не те потсетувам дека треба да биде профи студио, стерилна опрема и пирсови од титаниум, хируршки челик или слични.

345px-Earrings.jpg

Ме интересира за двојката :) Одамна се мислам да си ставам такво, многу ми се свиѓа... Ама `рскавица е :( И ми имаат кажувано дека може и до година дена да боли, зависи кај кого како и ми е страв ептен :)
Некој што има? Што знае?

345px-Earrings.jpg

Некој што има ставено на двојката да каже дали боли таму ? Веќе една година сакам таму да си ставам, ама стравот си го прави своето :)

Конечно желбата ми е исполнета, ставив пред час време пирс на јазик :)

Одиме на 20ти да ставиме и на веѓа:)

Зависност! Нема ни еден ден како што сум ставил а веќе сакам уште!

Конечно желбата ми е исполнета, ставив пред час време пирс на јазик :)

Одиме на 20ти да ставиме и на веѓа:)

Зависност! Нема ни еден ден како што сум ставил а веќе сакам уште!

Јас имам на веѓа и се мислам дали на јазик или на усна..
Болеше?.:pipi:

Ме интересира за двојката :) Одамна се мислам да си ставам такво, многу ми се свиѓа... Ама `рскавица е :( И ми имаат кажувано дека може и до година дена да боли, зависи кај кого како и ми е страв ептен :)
Некој што има? Што знае?

Инаку на р'скавица, боли повеќе време. Можеби не една година, али 7-8 месеци сигурно. Барем кај мене така беше. Ќе си издржиш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom