Пирсинг

• Креатор на темата Креатор на темата Boogie
  • Време на започнување Време на започнување
Не,не сум некој голем љубител на пирсови,така што гласав за последната опција: Не,доволни ми се обетките.

Единствен пирс,кој би можела да го земам во предвид е пирс на носот,некое такво мало,што не се ни приметува.Но,ни тоа не би ставила.Не гледам предизивик,ниту пак нешто ми е посебно убаво,а да не зборам дека нејќам ни да помислам да ми бушат делови од делото.:)

Не сум противник,но не сум љубител и не би ставила.

да, ми се допаѓаат пирсовите, се додека не се претерува
а и самата имам пирс на носот веќе година и пол

Mммм...јас имав пирс прво на едната веѓа, го извадив после 3-4 месеци...а после си ставив на другата па и тој го извадив :D ...Sepak обожавам пирсинг...:)))

Пирс да ама без претерување(од лично искуство изгледав ко перниче за игли:vozbud:) нвм подоцна сватив дека се што е претерано прво е нефкусно за гледање а и некогаш знае да ти создаде проблеми... така да се сложувам доколку е дискретен и не премногу нападен, иначе последниот го извадив пред 2 ипол год.

Немам ништо против тоа, а јас не би ставил пирс...

Obozavam pirsovi...Utre ili zadutre ke si stavam na vega:D:D:D...konecno me pustija:D...hehe...

Дааа сум за пирсинг! Сакам да си ставам на веѓа, ама имам страв ме фаќа кога ќе помислам на артериите таму + мн. се плашам од болка и крв!:( Иначе...ОДМА БИ СТАВИЛА!

нема крв ниту болка стави си и ич не се секирај ( зборам од искуство) :):)

Ахам обожавам пирсови ја лично имам 4 пирса... планирам да идам на 5 :) ke видам ако смислам на кое место...

Ахам обожавам пирсови ја лично имам 4 пирса... планирам да идам на 5 :) ke видам ако смислам на кое место...

дека ги најде ти 4?
јазик и вега, кај ти се другите 2..?
Или да се пофалиш чисто? :pos2:

Metono1[mkd];1440371 напиша:
дека ги најде ти 4?
јазик и вега, кај ти се другите 2..?
Или да се пофалиш чисто? :pos2:
А да ти кажам што имам другарка една има на 20 места пирсови, и сум ги видел сите до едно.

Не сум по пирсингот.Не гледам нито посебно во то.А и како да е излезен од мода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom