Пирсинг

• Креатор на темата Креатор на темата Boogie
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имам пирс на јазик имав и на веѓа обожавам пирсинг сега планирам и на брадавици да ставам:D
И ја сакав на брадавици , само некако језа ми е ради болка.
Инаку имам пирс кој престанав да го носам последни 2 месеци ама го ставам од време на време за да не ми се затвори дупката. Незнам ни сам зашто :)

И ја сакав на брадавици , само некако језа ми е ради болка.
Инаку имам пирс кој престанав да го носам последни 2 месеци ама го ставам од време на време за да не ми се затвори дупката. Незнам ни сам зашто :)
kаде?

Под уста , средина не странично :)
на јазик не боли многу само што нема да можеш да збориш 5-6 дена иначе на брадавици стварно боли ама мене пирсингот ми претставува задоволство и издржувам болка :D

Ај кажете колку се движи цната у скопје за пирс на клит? и ако има некоја да ми каже дали се издржува болката и колку дена ке боли ;):p

ДА! и имав, на долната усна :)

не бе...какоФ пирс...какви бакрачи :P

Ептен сум против пирсови, али на некои луѓе им стои бе! ( :
Прекрасна е ( :

Инаку, не би ( :
Нисам ти ја тај тип.

sakam pirs gore na uvoto na rskavicata no site vikaat deka mnogu bolelo pa dali stvarno boli i kade mozham da napravam
??

sakam pirs gore na uvoto na rskavicata no site vikaat deka mnogu bolelo pa dali stvarno boli i kade mozham da napravam
??
Боли, и тоа не само една недела него константно боли ама ако ти е ептен мерак ќе се навикнеш на болката.
Инаку можеш во секое Тату студио, најчесто сите и пирсаат.

haha abe merak mi e ama ko sho sum panicarkaa :?? haha XD ne veruvam deka ke uspeam da soberam sila da staam

Пирс да убаво стилизирано , али ова не благодарам​

piercing-art-09.jpg

ајт некој попаметен да ми објасни за канал на уво како иде постапката... глеав нешто на нет со некакви инки за проширување итн.
ако има некој со каналче тука или пп ке бидам благодарен :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom