Пирсинг

• Креатор на темата Креатор на темата Boogie
  • Време на започнување Време на започнување
Belly_Piercing.jpg

Што е ова леле ? Ништо не остана од машкиве денес, каде се каубојцитее ??????

Не, не и илјада пати не! :pos:

Не, најсериозно, воопшто не ми се допаѓа овој „обичај“.
Девојка со пирсинг, без разлика каде и да е, ми е одбивна...
А пак кога ќе видам машко со пирс одман си пимислувам „Хм, лек маш“ :)

Пирс на стомак,уста,веѓа,нос,брадавици - никако.
Единствено сакам на увото,обични дупчиња,се канам веќе 3 месеци да отидам,али ништо.
Коркач сум,шо да праам. :icon_roll

sakam da prasam SE PIRSAV PRED 3 dena na pupak kaj Boogie i nekako mi e maka celo vreme vo stomak imam onaka bolki vo celiot stomak PA SE PRASUVAM DALI E NORMALNO TOA? fala odnapred :D

сакам да си ставам пирс на устата.

да ми препорачате некое студио у Скопје (со локација како да го најдам) ако може?
отприлика колку би ме коштало? (ставање + пирс)
на првите страни прочитав нешто околу закажување, мора да се закажува или може било кога?
околу пиволенд има шанси да сум тие денови у ск па викам и тоа да завршам :)

Да, МОРА со закажување. Од едноставна причина што треба пирсот да се стерилизира пред да се стави. И за малолетни потврда од родители (најчесто лична карта). Друго, имаш на страните наназад.

Се лупнав на долна буза пред 4-5 дена, онака од чиста мира. Малце сеа левата страна ми е подуена и по малце ми гнои ама очекувам деновиве да прекине.

голем љубител на пирсинг сум така иам стаено на јазик нос и вегја на нос ми падна и не ми е некое задоволство да го ставам пак така да не ми е у план :) сеа сакам и на папук али ке видам

--- надополнето ---

Здраво сакам да ставам пирс на веѓата ке ми каже некој каде можам да ставам и колку пари ке ме кошта ??

имаш низ студијава у ск али колку се добри незнам, мене ме има пирсано вујко ми пошо он е пирсер работи у стидио 1200 е

Значи вака. Сакам да си ставам ваков пирс...
industrial-piercing.jpg

...или уште познат како industrial piercing. Е сега ме интересира каде може да го направам тоа, значи да ми препорачате некое добро студио (во Скопје), колку отприлика ќе ме чини, дали јас треба да купам пирс или таму има? Исто и ме интересира дали некој има искуство со ваков пирс или нешто слично? Фала однапред :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom