Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

love напиша:Najubavo mi izgleda pirs na stomak,a grdo mi e na jazik,bradavica i jas na tie mesta nikogas ne bi stavila.Ne gi razbiram tie so imaat pirs tamu,koga ne se gleda,a moraat postojano da vnimavaat, plus mozni se infekcii i komplikacii.:lud:
I am a bitch напиша:Ок фала. Само да прашам дали има врска во кое годишно време ќе го ставам пирсот? Дека една другарка ми рече дека најдобро било во лето ама јас не верувам.
Ај здравје за другото лето...
. Само што имам неколку проблемчиња....како прво моите, ако ме фатат-тешко мене....али затоа ако ептен се решам, тоа ке биде летно време кога нема да ме има дома поише од недела дена и нема да ги приметат отоците и се остало....ама не знам каде, еве пример летово у охрид кога ке идам, каде да го ставам?Кај кој Boogie работиш во Охрид летно време, или да ми препорачаш некој?Tonchie напиша:Лето е најдобро годишно време за пирс на јазик, бидејки имаш минимална потреба од јадење и плус слодолед имаш у секоја бакалница, така да можеш критичниот период додека јазикот ти се навикнува на пирсот да го поминеш на „сладолед-диета“.
Се испирсав без знаење на моите..и моите се срцки,современи родители и не ми викаа нормално.
Тоа ти е. Потоа не ми се ставаше пак и не ставив. Ми недостига понекогаш