Пирсинг

• Креатор на темата Креатор на темата Boogie
  • Време на започнување Време на започнување
Еве еден интересен пирсинг
piercing-2.jpg

divine напиша:
Е што е кул, може подетално? Мене ама ич не ми е кул ... гласав за: обетките ми се доволни.
абе види вака дивине јас мислам дека тоа е баш цоол зашто обожавам да се пирсам било каде а тебе ти пошло тоа време извини вака ама што е право право е :je:

BeBe11 напиша:
auuuuu kosata na glava mi se krena...............bog da chuva. ovaa ne e interesno ova e horor

Абе монтажа е :kez:Не мислиш ваљда дека некој би ставил УСБ приклучок на главата а да не е глумец у Матрикс:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Да многу сакам али имам фуфки од игли иначе решето би се направил (нешо како закачалка би се направил) али многу сакам да се пирсам ПУСТИ СТРАВ ОД ИГЛИ дури ни лонплејки не слушам заради иглите

хехехехе

Boogie напиша:
piercing-2.jpg
еј и јас сакам едно вакво
не за друго туку да ставам усб флеш да запомнам шо треба да правам во текот на денот иначе вака не памтам :) :) :) :lud::lud::lud:

dva pati po red se busev na brada i go nosev izvesno vreme,ama veke ne.inace sum za pirs.mi se sviga i na stomak ali mnogu mi e strav da se izbusam tamu,nejkam da rizkikuvam.naj naj mnogu mi se sviga na nos i kaj i da e ke se izbusam

На брада? Ти дозволија родителите?

Boogie напиша:
piercing-2.jpg

Добро бе бугимен шо е бре воа? Не е воа пирсинг, воа е нешто набиено во кожата или така е ставено површински како украс? Функционални се портовите?

Колку би сакал така да може да имаме по некој порт за повеке меморија и плус уште неколку функции но за жал она погоре на сликата е само фотомонтажа и никако неможе да е функционално освен у Матрикс :)

sum za pir ama ne bi stavila...porano imav merak sea ic:)

Ne ne ne i neeeeeeeeee,toa e povreduvanje na teloto,imav sega ne ni sakam da pomislam da imam,po gadno nesto i pogolema glupost ne sum napravila

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom