Пирсинг

• Креатор на темата Креатор на темата Boogie
  • Време на започнување Време на започнување
Па сум за писинг ,кај женски особено ми се допаѓа на стомак,изгледа и јас ке си ставам,ке видам.Така да сум за пирсинг,ми се допаѓа.

Да сум за пирсинг имам на јазик ,а сакам да си ставам и на стомак и веѓа:je::je:

pa zaso da ne.... ali ako staam pirs ke staam ili na stomak ili na vega:pipi:

ehehejjjjjjj temava kasni samo 4-5god.
Inace imav ja na jazik i so da kazam TOB.
I sea pak bi stail, ali poise na tattoo bi idel...

Sakam da si stavam na papok, ama mnogu mi e strav deka ke me boli.

Јас понеделникот го ставив 6-тиот на увото.:pos:

sch00lGirL напиша:
Аман бе,кај ти ги собра сите?:icon_lol:
Не ми се сите на едно. На едното имам 4 на другото две. :baeh: Ги собира бе:icon_lol:.. минимум десет собира. Зависи од големината на увото.:pipi::pos:

DuFFy, ќе ги сликам специјално за тебе.:kajg:

Што пирсања удривте овдека,тоа ми се допаѓа пирсот на било кое место е супер мене ми се допаѓа посебно брадавица,веѓа и јазик затоа и си имам таму за ушите не ни зборам таму носам пирсови од кога бев многу мал затоа и син ми сега како мал има пирсче на уво

kikiki напиша:
Sakam da si stavam na papok, ama mnogu mi e strav deka ke me boli.
ај јас да искоментирам само едно ке ти кажам дека не боли језда не сум ставил зш сум машко ама кога имам правено муабет со некои другарки ми имаат кажано дека ич не боли така да стави си ич да не ти е гајле

Јас лично не јас ни менѓуша не сум ставил на себе, не знам некако најубаво си се чувствувам без накит и останати џиџи-миџи.
Инаку признавам дека кај девојки пирс на папок многу добор стои, ама лично не би ви препорачал да ставате пирс на некате во уста(на усна или јазик) не ради друга партал ќе ви се направат забите, поради присутствовто на металот исклучок ако ставите пирс од платина што не верувам дека некој има пари за таква ствар :))

Да, сакам да ставам пирс, и сега за некој ден, ќе го напрам то.

Пред 6години бев за пирсот и тогаш имав пирс на јазик...Но по некое време ми стана демоде,т.е секој втор ставаше пирс на јазик,не дека сакав да бидам уникатна,но кога ке видев некој како се лигави со обетката ми се одмилуваше.Сеуште го имам дупчето на јазик и чат пат си ја ставам обетката,но само за задоволство(не мое)lol:)

sakam ukrasni onaka ubavo shto izgledaat, a ne od onie shto te pravat da izgledash kako od horor film da si izlegol. sakam na primer na stomakot, na nosot nekoja sitna, 3 pirsinga na uvoto, i na edno drugo mesto...:P

ali nosot (u sredina), onie shirokite na uvoto shto ti go shirat uvoto 5 pati povekje od normala, i takvite gluposti...gadni se da gi gledash

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom