Pink Floyd

Член од
1 март 2010
Мислења
5.320
Поени од реакции
8.093
Хелп! ПајратБеј е падната веќе 2 дена, а јас тек сега сфаќам дека немам FLAC ништо симнато. Давајте линкови по ПП (пожелно цела дискографија), мора да се обезбедиме за секој случај! :D
 

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.530
Поени од реакции
4.744
Хелп! ПајратБеј е падната веќе 2 дена, а јас тек сега сфаќам дека немам FLAC ништо симнато. Давајте линкови по ПП (пожелно цела дискографија), мора да се обезбедиме за секој случај! :D
https://rutracker.org
Огромна колекција на flac и ape за Pink Floyd, дури 281.
 
На врв Bottom