C
Crazy Diamond
Гостин
Имам приметено. Може и за инает на Роџер.На Вембли ми е омилената изведба на Дарк Сајд. Не знам дали си заприметил Рик на Тајм дека пеј глупости првата реченица![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Имам приметено. Може и за инает на Роџер.На Вембли ми е омилената изведба на Дарк Сајд. Не знам дали си заприметил Рик на Тајм дека пеј глупости првата реченица![]()
Не би знаел да ти кажам, ама единствено што ми текнува е да провериш во Maximumrocknroll Shop, повеќе информации на фејсбук: https://www.facebook.com/tosho.filipovski?fref=tsМожда глупо прашање.. али каде може да го најдам UMMAGUMMA на винил?
Освен на интернет наравно.. тоа ми е задња опција оти е околу 1000 -че со се шипинг преку амазон...
Прајш колекција од сите албуми или онака, омилен ти е ?Можда глупо прашање.. али каде може да го најдам UMMAGUMMA на винил?
Освен на интернет наравно.. тоа ми е задња опција оти е околу 1000 -че со се шипинг преку амазон...
па освен тој ми фали уште Division Bell, али тој е скап на плоча...така да може и да го баталам, да не го купам..Прајш колекција од сите албуми или онака, омилен ти е ?
Што е работата со Дивижн Бел што чини толку многу на винил? Колку што знам тој е еден од најпечатените албуми од ПФ после Дарк Сајд.па освен тој ми фали уште Division Bell, али тој е скап на плоча...така да може и да го баталам, да не го купам..))
така да би сакал уште овој да го имам, оти на плоча ги имам сите од Флојд, нели без Division Bell и Ummagumma
да али на винил .. на Амазон кошта 125 долари нова, а 95 долари плоча на старо (употребена)..Што е работата со Дивижн Бел што чини толку многу на винил? Колку што знам тој е еден од најпечатените албуми од ПФ после Дарк Сајд.![]()