Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи, споре тебе, секс е само кога постои пенетрација?lovely напиша:Ne se soglasuvam deka petingot e seks.
spored mene definicija za peting e bacuvanje,galenje,lizenje (ne na intimnite delovi) trienje i setanje so racete po "zabraneti delovi"...
I mislam deka sfativte deka vo gorenavedenoto ne spomnuvam penetracija i so toa uste ednas go potvrduvam faktot deka petingot ne e seks. Mozebi e nekoj vid ne predigra koja ne mora da zavrsi so seks, a doveduva do orgazam (normalno ne sekogas).
Лол, нели петингов испадна триење на половите органи на партнерите додека се целосно или делумно облечени...ондак?? како ке ти сврши меѓу нозе?? тебе нема ништо да ти биде, само он ќе биде утоп...too much info for 17Ако при петинг ти сврши меѓу нозе ќе останеш труднаова го имам прочитано, а можат и да се пренесат сите видови на полови болести преку петинг така што дефинитивно петингот е секс
Да баш така мм делумно облечени би значело на пр. да носат блузичиња а надоле без гаќички да се и да се тријат.Лол, нели петингов испадна триење на половите органи на партнерите додека се целосно или делумно облечени...ондак?? како ке ти сврши меѓу нозе?? тебе нема ништо да ти биде, само он ќе биде утоп...too much info for 17
e глеј тука шо викаДа баш така мм делумно облечени би значело на пр. да носат блузичиња а надоле без гаќички да се и да се тријат.
I tada dolazi do kontakta između genitalija oba partnera, ali preko odjeće. Nerijetko, i peting rezultira postignutim orgazmom. Dešava se da su tokom petinga oba partnera naga, međutim ono što peting i pravi sexualni odnos u tom slučaju razlikuje je izostanak penetracije tokom petinga. To znači da u tijelo bilo kog partnera ne ulaze prsti ili bilo koji drugi predmet, ili dio tijela.
Да точно нема пенетрација, ама ако на пр. и сврши меѓу нозе и без да пенетрира сперматозоидите се подвижни пливаат...
Ако при петинг ти сврши меѓу нозе ќе останеш труднаова го имам прочитано, а можат и да се пренесат сите видови на полови болести преку петинг така што дефинитивно петингот е секс
Пливаат во секаква течност во која би преживеале :smir:Апокалипто сперматозоидите не пливаат во вода:kesa: