Петинг

• Креатор на темата Креатор на темата Amanda
  • Време на започнување Време на започнување
закон, нема добар секс без едно 10-15 мин “петинг“ како што го :pusk: викате

Ne se soglasuvam deka petingot e seks.
spored mene definicija za peting e bacuvanje,galenje,lizenje (ne na intimnite delovi) trienje i setanje so racete po "zabraneti delovi"...

I mislam deka sfativte deka vo gorenavedenoto ne spomnuvam penetracija i so toa uste ednas go potvrduvam faktot deka petingot ne e seks. Mozebi e nekoj vid ne predigra koja ne mora da zavrsi so seks, a doveduva do orgazam (normalno ne sekogas).

lovely напиша:
Ne se soglasuvam deka petingot e seks.
spored mene definicija za peting e bacuvanje,galenje,lizenje (ne na intimnite delovi) trienje i setanje so racete po "zabraneti delovi"...

I mislam deka sfativte deka vo gorenavedenoto ne spomnuvam penetracija i so toa uste ednas go potvrduvam faktot deka petingot ne e seks. Mozebi e nekoj vid ne predigra koja ne mora da zavrsi so seks, a doveduva do orgazam (normalno ne sekogas).
Значи, споре тебе, секс е само кога постои пенетрација?

Ако е така, зошто тогаш се вика „орален секс”? Еве, кунилингусот спаѓа во секс, а во него нема пенетрација.

М?

Сте петингувале? Искуства...информации, кога се практикува, како...итн

Ако при петинг ти сврши меѓу нозе ќе останеш трудна:vozbud: ова го имам прочитано, а можат и да се пренесат сите видови на полови болести преку петинг така што дефинитивно петингот е секс

Ако при петинг ти сврши меѓу нозе ќе останеш трудна:vozbud: ова го имам прочитано, а можат и да се пренесат сите видови на полови болести преку петинг така што дефинитивно петингот е секс
Лол, нели петингов испадна триење на половите органи на партнерите додека се целосно или делумно облечени...ондак?? како ке ти сврши меѓу нозе?? тебе нема ништо да ти биде, само он ќе биде утоп...too much info for 17

Лол, нели петингов испадна триење на половите органи на партнерите додека се целосно или делумно облечени...ондак?? како ке ти сврши меѓу нозе?? тебе нема ништо да ти биде, само он ќе биде утоп...too much info for 17
Да баш така мм делумно облечени би значело на пр. да носат блузичиња а надоле без гаќички да се и да се тријат.

Играм петинг да, ете денес со 300 денари му зедов 1200 денари. Ама па на друго ме падна Челзи, требаше да постигнат гол во првополувреме...

Да баш така мм делумно облечени би значело на пр. да носат блузичиња а надоле без гаќички да се и да се тријат.
e глеј тука шо вика
I tada dolazi do kontakta između genitalija oba partnera, ali preko odjeće. Nerijetko, i peting rezultira postignutim orgazmom. Dešava se da su tokom petinga oba partnera naga, međutim ono što peting i pravi sexualni odnos u tom slučaju razlikuje je izostanak penetracije tokom petinga. To znači da u tijelo bilo kog partnera ne ulaze prsti ili bilo koji drugi predmet, ili dio tijela.

Да точно нема пенетрација, ама ако на пр. и сврши меѓу нозе и без да пенетрира сперматозоидите се подвижни пливаат...

Да точно нема пенетрација, ама ако на пр. и сврши меѓу нозе и без да пенетрира сперматозоидите се подвижни пливаат...
:pos: :pos: Немој да не забремне случајно :pos:

А замисли да се во када... и типот да сврши во водата и сперматозоидите пливајќи да и влетаат... замисли да скокаа од подот...

Според твојава логика, сексот е пренесување полови болести?
Дем, јас мислев дека секс е кога утикачот влекува во штекерот. :/

Аман не ме тепајте ве молам:pos2::pos2::pos2:
Да малечко секој си има различна перцепција за сексот, да не го занемариме и здравствениот аспект при тоа:wink:ж
Апокалипто сперматозоидите не пливаат во вода:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom