Петинг

• Креатор на темата Креатор на темата Amanda
  • Време на започнување Време на започнување
Ако при петинг ти сврши меѓу нозе ќе останеш трудна:vozbud: ова го имам прочитано, а можат и да се пренесат сите видови на полови болести преку петинг така што дефинитивно петингот е секс
Ако петингот е секс, ондак нема да постои како поим истиот, туку се ќе беше секс!Ама за ова дека ако и свршел меѓу нозе и ќе забременела, ти давам зеленко, затоа што ти си единствената личност која денес успеа да развлече осмех на моево лице.

:pos2:Ова од малиот мозок го извади признај:pos2:
Не баш :) ако не пливаа... т.е и сама спомна дека пливаат* кога се во внатрешноста на вагината (немој ни случајно да помислиш дека пеш одат кон јајце клетките) како ќе стигнеа до целта... верувам дека знаеш (ова од стручноста со која зрачиш на темава) дека спермата доколку е густа (концентрацијата на сперматозоиди е поголема од просечната) во процесите на вештачко оплодување се разводнува т.е се додава раствор со кој се зголемува количината на сперматаа сперматозидите како носители на генетските информации и главни "фраери" во спермата покрај белковините за нивна исхрана пливаат.

Ова верувај дека доаѓа од средниот ми мозок.

* - примерот
Да точно нема пенетрација, ама ако на пр. и сврши меѓу нозе и без да пенетрира сперматозоидите се подвижни пливаат...

Ако петингот е секс, ондак нема да постои како поим истиот, туку се ќе беше секс!Ама за ова дека ако и свршел меѓу нозе и ќе забременела, ти давам зеленко, затоа што ти си единствената личност која денес успеа да развлече осмех на моево лице.
Мило ми е што сум единствената што успеала да те насмее:smir: денес сакам да ги правам луѓето среќни.
Петингот не е секс (само зошто нема пенетрација)ама тоа не значи дека не ги носи истите ризици како и сексот:)

Не баш :) ако не пливаа... т.е и сама спомна дека пливаат* кога се во внатрешноста на вагината (немој ни случајно да помислиш дека пеш одат кон јајце клетките) како ќе стигнеа до целта... верувам дека знаеш (ова од стручноста со која зрачиш на темава) дека спермата доколку е густа (концентрацијата на сперматозоиди е поголема од просечната) во процесите на вештачко оплодување се разводнува т.е се додава раствор со кој се зголемува количината на сперматаа сперматозидите како носители на генетските информации и главни "фраери" во спермата покрај белковините за нивна исхрана пливаат.

Ова верувај дека доаѓа од средниот ми мозок.

* - примерот
Постов е за во тема бременост или вештачко оплодување малце офтопик си:smir:

Не, постот е да ти доловам дека немам само мал мозок и тоа дека кажуваш некои чудни работи на темава :)
Мхм..добро е штом немаш мал мозок:pos2:, твојот пост е тотално нејасен, сперматозоидите не пливаат во вода умираат во вода, вагиналната течност е специјално прилагодена за тоа.

Вратете се на темата, а таа гласи Петинг, а не оплодување, сперматозоиди и слично.

Вратете се на темата, а таа гласи Петинг, а не оплодување, сперматозоиди и слично.
Јасно е... само да разграничиме некои работи за истиот мора да се спомнат основите на размножувањето/репродукцијата, нели?

Јасно е... само да разграничиме некои работи за истиот мора да се спомнат основите на размножувањето/репродукцијата, нели?

Да, меѓутоа вие веќе ја свртевте темата во друг правец, затоа ви препорачувам да се вратите назад.:)

Ако петингот е секс, ондак нема да постои како поим истиот, туку се ќе беше секс!

А оралниот, аналниот и етц што се? Па постојат, според тебе, со таков поим.
Интересна гранка од сексот, доаѓа како предигра.

Па и у орален ако глеаш така има пенетрација мајке му...незнам ама убава работа е :)

PETING E NAAAJBOLJE STVAR BEEEEE.........MISLAM DEKA NEMA NISHTO PODOBRO OD PETING KAKO PREDIGRA.....:vozbud:

Luge neznam sto e peting zimi majka vi kazuvam rezil sum:tapp:

Ни ја, па шо. Прочитав, и испадна дека сум го правел, без да знам. И шо? И нишо.

PETING E NAAAJBOLJE STVAR BEEEEE.........MISLAM DEKA NEMA NISHTO PODOBRO OD PETING KAKO PREDIGRA.....:vozbud:
Ја мајката нај боље а ? Ќе си го прашам за тоа,па знаете ли вие дека тоа еден вид на малтеретирање на половиот орган,го триеш од гаќи и после бумбар црвен,се љушпи.Така да ако даш дај ако не молим те.

Aaaaaaaaaa so bilooooooooo.Pa znam be luge i jas sum go pravela hahah more glupava strumfeta:pos2:

Сме го правеле ова ехееееееееее колку пати. Додека му дадов на мојон помина година ипол со вакви ствари. Знам дека тој секој ден се молеше да му дадам ама мене стварно ми беше доволно со петингот:)

Не требало да му дадеш ни после година ипол... петинг рулз, ПЕТИНГ ДО БРАК !

Па се мислев да ти кажам да чекам ама жал ми падна за него:)

Petingot e dobar za prediigra,ama samo toooooa ne bre luge,ni treba nesto vistinsko:sekss:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom