Пет минути од денот што највеќе ги мрзите...

• Креатор на темата Креатор на темата Almala
  • Време на започнување Време на започнување
Ауф, дефинитивно 5 -те минути во кои ме вознемирува помислата дека имам обврски и дека треба да станам од спиење и секогаш се мислам дали да станам или не иако се сериозни обврските.
:toe: шо да правиш, мрза сум....

Хммм .. немам некои конкретни 5 минути .. немам проблем после станување .. јок , не можам да одберам тернин од денот што го мразам ..

Понекогаш, накај 16-17.00 кога ке ме лупне некоја дремка... ама неспијам преку ден...

Не мразам ни еден дел од денот ... ама ми се стемнуват од оние 5 минути кога слушам дека тропат врата шо значит брат ми се вратил од на работа и очеквам едно долго : СТАНИИ! и скокоткање ...:salut:

Кога се возам во ЈСП автобусите... само уште да беа 5 минути....

Миење заби без разлика дали одсабајле или пред спиење....да се разбереме мијам забри редовно али ужасно ме мрзи да се одвлечкам до веце да извадам четкичката и пастата па бла бал....напор бе човече.
Облакање и соблакање пижами...удав..невиден удав...поголем дел од деновите спијам во облека што ја носам по дома зашо не ја глеам поентата у носење на пижами освен шо ми игра на живци коа треба да се преоблакам
Чекање да се подигне писиво

и слични ситници

првите 5 минути откако ќе се разбудам додека да сфатам на која планета сум

Будењето сабајле за на школо!Е тие први 5 минути ми се најгрозни.

Паузата меѓу секс. :icon_bigg

5-те минути откако ќе станам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom