Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Ааа, прејака! И спотот исто! Пријатно изненадување. Не очекував дека се наши! Слободно може аларм да ми биде место Morning glory од Oasis.

Angus & Julia Stone - For you

Интересно дуо се. Прв пат ги слушнав у Life is Strange, игра шо ја играв пред година дена. Песнава е од најверојатно нивниот најдобар албум, ептен се чил, милина се за слушање уз дожд, со кафе или чај :D

When your mind's made up - Glen Hansard & Marketa Irglova

Чоекот е мултиталент!! Алал да му е за изведбата и чувствата пренесени преку песната, прв пат го слушам ама дефинитивно нема последен. :D

Ги слушав доста у основно, после и ги баталив полека. Песнава им е една од најдобрите. Пред некој ден им го преслушав новиот албум, океј е, не се сменети. Интересен бенд беше у тој период кога го слушав.

"Boom Boom" - jennylee

Јакичко. Првпат ги слушам. Заносна песна со интересна електроника.

Frank - I Love You All

Кај ја ископа жити мене :D Песнава ја бива ко да патува човек Шпанија, Португалија ова она, и истата в автобус да бичи на радио пуштена додека ги гледа човек задниците на Португалките.

Lunatic Soul - the in-between kingdom

Страшно добро нешто, на камила ме качи песнава. Одлично возењ.. ова... јавање? Сега читам, соло проект на некој од Риверсајд било ова, дефинитивно ќе го преслушам.

Marțolea - Muma Pădurii

Групата ми личи на оние норвешки/шведски групи/бендови, што имаат некој американизиран стил на изглед и на пеење. Но во секој случај песната е пријатна за уво:)

Aleksandar Belov - Edna

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom