Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Кул бенд, едина песна што им ја знам е Theory of Ghosts. Им немам обрнато превише внимание, слични се со Hood малку.
Песнава баш убава, пријатна, you can show what a woman looks like.

Warpaint - Baby

Пасивна песна, но пријатна, не е од оние што ќе дотепаат во расположение:D Онака за да си ја пуштиш во кола насабајле додека идеш накај работа е супер:)

Europe - The Final Countdown

:)

Песнава е стара 30 и кусур години, класика над класиките :) Легендарна, неам друго шо да кажам. Буквално ми лежит за во секаква прилика и атмосфера, во секој период од денот :)

The Notorious B.I.G. ft. Bob Marley - Hold Ya Head

Чуден микс, не ко за мој слух. Делот со раперот ми беше поинтересен. Боб Марли ми е досаден и општо регето како правец. Во ситуацијава освен мал дел истото не е застапено, така да интересно смиксано.

Cul De Sac - Death Kit Train

Или мене не ми се слуша убаво, или намерно тапанот на моменти избрзува со удирањето на тапанот, а и тоа дувачот некако како да ми мава фалшови, ако стварно фалшираат, можам да се пофалам со добар слух :), инаку многу досадна ми е песната, искрено едвај чекав да заврши, тој тапанот ме утепа, а и нема ни Џ од Џез, али ајде да не претерам со хејтањето.
Iron Butterfly - Unconscious Power

Музикава е онаа позната американска што ја даваат на американскине филмови и баш ми се свиѓа таква музика, но во песнава гласот, па и текстот до некаде, не ми се свиѓаат. За ваква музика се потребни оние прави машки цврсти гласови:)

Shakira - Rabiosa ft. Pitbull

:)

Последно уредено:
Колдплеј ко Колдплеј, досадни се, исти песни у последни 5-6 години, ако не и више.
Конкретно за песнава, ептен монотона е, едно слушање и толку е... типичен "летен хит".

The National - England

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom