Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
На песнава сум го пропешачил светот. Страшна самодоверба ми даваше секогаш кога ми требала, што е малку чудно со оглед на тоа како изгледаш во очите на сите отстрана кога си влезен во филм и чекориш во овој ритам. :D А инаку, иако сум ја ислушал 100 пати, абер немам што пее и сакам така да си остане. #мемориис <3

Славка Младеновска - Горда Македонка

Една од омилените на сестра ми. Ко че пијаме и ко че запукаме патриотски песни, обавезно оди на цел глас да грми :D Me like it!

novembar - spomenik

Одличен бенд се. На времето сам си го открив и ептен ги засакав. Плус песнава ми е во топ три од бендот. Имаат специфичен шмек по кој човек лесно може да ги препознае ако слушни нивна песна. И оди како дополнителен плус за бендот.

Pearl Jam - Sad

Нема грешка кај "Mookie Blaylock" :D Не знам што да кажам повеќе, ќе биде пристрасно :icon_mrgr:
А, да, песнава има две имиња. Еди ја најавува и како Lost dogs.

Soundgarden - Rusty Cage

Песната е сосема добро изведена, запазени се сите елементи битни за да една песна од овој жанр звучи добро, но спотот е многу лош:)

Katarina Grujic - Greska

:)

Dobitna kombinacija od pred 10 godini kade gotovi semplovi uspevaa niz koi se motat liriki koi zvucat napisani kako od sedmo oddelenci prepeana od nekoja plasticna sto ispusila dovolno kurovi za da probt da ja napravat poznata, ili eventualno tatko I ispusil mnogu pa sea I kupil pesna I spot. Voglavno, svedeno... shljam. Se cuvstvuvam valkano sto vo duhot na fer plej ja iscekav cela do kraj.

So mislite za rapov? :D

Hopsin - Ill Mind of Hopsin 7

Не е лошо бе, особено интересна музиката во позадина. А и раперчето има интересен глас, не е некако хардкор, ама е пријатен за слушање. Можи да вози некогаш навечер.

Ко сме во тој фазон, изгледај го цело до крај @wot. Сети кој специјалки се :D Музика меѓу Рх и Акира Јамаока оди во позадина. Од 4-та нагоре рапањето оди.
Dälek | NYC @ East River Park | Sep 8, 2007

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Прв пат доаѓам во допир со ваков тип на музика. Рапот беше во ред но ми фали малце динамика повеќе во битот, ако може така да се нарече воопшто. Не знам можеби снимката не е добра ама не ми се бендисува. Комотно може да се смести во некој хорор филм, особено со таа језивата гитара.

The Soundtrack of Our Lives - Second Life Replay

Interesna pesnicka, nezhna, ne e bash moj stil, retko slusham vakva muzika, ama fino, mozhe da te zanese malku da te izvadi od realnost da pogledas malku na drug nachin :)

Heart - Crazy on you

Немам што друго да кажам освен одлично. Прекрасна музика, одличен глас, супер се вклопуваат музиката и гласот:)

Adele - Hello

:)

Добра си е Аделето, одличен вокал. Иако напнаа со песнава, фали уште од фрижидери да почнат да ја пуштаат. Ја ислушав еднаш своеволно, еве сега пак, во ред си е. Само секогаш после тоа „Hello“ очекувам да чујам „...is it me you're looking for?“. :D

Silver Jews - Night Society

Вчера ми се пуштија повторно на ласт.фм кога слушав рандом бендови. Дури и рипит направив на некоја песна иако не ми текнуваше дека сум ги слушал некогаш, тоа таму покажуваше дека ги има вчитано. Интересен бенд, со интересна песна. Заслужуваат повеќе внимание.

Boxer Rebellion - "Evacuate" | Music 2010 | SXSW

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom