Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Растафаријански анедерграунд рап.Пеше растура сс риме, кд га слушам како меља потсеќа ме на онуј бушалицу за асфалт, знаеш нели кд се копа улица, онј чика сс помаранџест шљем што гу буши улицу сс тој такфо у стилу т т т т т тт т т т т т т т т т т т т т ттт т т тт т т т т
А овј осфојувачки лаф, устфари е странац? Муш ву на Тања Стивенс? : D
Добра порука има трака, без разлику на сфи срања што ни се дешааф увек постои верба, фејт у нешто поборно, младо и гордо.

Kд смо веќ куде рап, не ја поти техниката : D
Eric B & Rakim - Don't sweat the technique

хехе Бобио метал рокнал. Од евровизија позната ми е. Да ми е нешто ептен на мерак не ми е, но интересно беше тоа што ете се деси да победи песна со дисторзија, тро поштека за масата :D

Calexico - Stray

Апла комерцијално парче, онака лабава песна. Не ми е ништо wow, а иначе појака ми беше женскава во спотов од цела музика и текст :D

Nered & Stoka feat. ONYX - Vrijeme je

На 83 пее жената! И звучи убаво. Нема многу што да коментирам тука. Песната ми беше позната од негде и сега видов дека е класика изведувана од толку артисти.

Enaid - Road to Camelot

Имам предлог да се воведе некое правило за ограничување на бројот на мислења. Поентата на темата е да се вклучат повеќе членови, не двајца да си правиме на ти го - дај ми го. А и преместена е од Играчница во Музика.

На 83 пее жената! И звучи убаво. Нема многу што да коментирам тука. Песната ми беше позната од негде и сега видов дека е класика изведувана од толку артисти.

Enaid - Road to Camelot

Имам предлог да се воведе некое правило за ограничување на бројот на мислења. Поентата на темата е да се вклучат повеќе членови, не двајца да си правиме на ти го - дај ми го. А и преместена е од Играчница во Музика.
И јас се согласувам со тоа дека една ваква одлична тема не треба да биде активна само од 2 - 3 члена. Ај да ги викнеме ...... @Erich Zann @Луси_Лу @Prince @Annik Honoré ........, може ќе ја живнеме темава:D

Јас сум тука, ја пратам темава :D
Иначе интересно парче е ова. Си лежиш в кревет и те носит во друга димензија, лет на друг свет т.е :D
Малку ми звучит познато само не знам кај го имам слушано.

А за темава да имат разновидност, јас цело време ако приметивте постирам рап. Трансој не сакам нон стоп да ставам, да не напвам.
И секако, ајде нека се вклучет појќе членој за поинтересно да е, и да си ојт темава ко шо требит. Да си слушаме разновидни и секакви песници.
Еве нешто пак од мојот човек Стока :D

Stoka - Spremni za rat

Rap, ne e bash moja muzika ali postuvam, rabotat pred se na text na toa se zasnova rapot, ovdeka pa neznaete na koe nivo e, sekoja vtora kola so pominuva so roknati vuferi i ripaat :D E sea ostaj toa shto Chikashki rap i srpski se nebo i zemja :P

Eagles - Witchy Woman

Eagles не ми се некој многу мил бенд, единствено хотел калифорнија ја имам многу многу вртено од нив, а другите песни не многу. Оваа сигурно ми е слушана, позната од некаде но не доволно ме заинтересирала па да ја паметам онака долги времиња.

Radiohead - 15 Step

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom