Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Песната ја имам слушано еден куп пати, не сум сигурен ама мислам дека на ГТА ја имаше на некое радио. Исто и Чваре мислам дека ја пушти последен пат кога го слушав. Како и да е одлична е, раперски кажано има добро флоу. Олд скуул!

Jerome Isma-Ae - Underwater Love

Адел има големи вокални способности но нејзините песни од секогаш ме иритирале и се пример за патетика. И патетика можеш да презентираш на посимпатичен начин. Не ја можам.

Dethklok - Duncan Hills Coffee Jingle

Има нешчо македонско во незе :D то кавалчето, флејтата, шо и да е. Ми се бендисува етно моментот кроз цела песна.

Caustic Resin Spore

Ги обожавам гитариве во спејс рокот. Има и троа психоделија овдека. Одлична!

Lamb - Gorecki

6.37 минути неможам да најдам дома некој поголем нож за вениве да ги исечам :P Добра е за времево надвор :sleep:
Jar - Tikve Brale
Сега ми текна на песнава... :place:
@Erich Zann може да ја пријавам кај фолк каверите како 6-та песна (и така нема други песни освен моите :semolam: )!?!?

6.37 минути неможам да најдам дома некој поголем нож за вениве да ги исечам :P Добра е за времево надвор :sleep:
Jar - Tikve Brale
Сега ми текна на песнава... :place:
@Erich Zann може да ја пријавам кај фолк каверите како 6-та песна (и така нема други песни освен моите :semolam: )!?!?
Пријави ја :)

Гулаб шо свири на хармоника ја добива наградата за најпсиходелична слика на денот а нема ниту попладне. Во врска со песната, премногу бавна и меланхолична дури и за мој вкус во последно време. Да бидам искрен, не ја дослушав цела, негде до кај седма минута, ама не начекав хармоника па да го замислам гулабот како свири во позадина.

Vangelis - La Petite Fille De La Mer

Не ми прај вака бе педер :mad: Животна желба ми е да отидам Куба, да чилирам на некоја Хаванска улица со шише текила и локална Кубанка што си игра така сензуално на ваква музика ......

знајш шо ? :kuracc:

Dave Brubeck - Take Five

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom