Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Ех шо прај Ѕвезде Гранда на луѓето. За песнава неам некој одреден коментар, можам да кажам дека е подобра од некои "скини ми гачице, ухвати ме за дупе" песни кои се се пораспространети на денешницава.

Pink Floyd-Two suns In The Sunset

Пак Флојд да ги коментирам. Ми се смачи па :D Јаки ми се, ама по тро чинам ги надрастив. Знам да се навратам и да ги уживам, но онаа завист, мислам си ја оставив назад во времето назад шо беше.
Oдлични се Фљојд, и песната е одлична.

Detektivbyrån - Nattöppet

Психоделичен рок, мојот омилен жанр на музика. Вокалот на Морисон е незаменлив. Текстот предобар, како и сите нивни текстови. Песнава заедно со People are strange се најдобрите, а воедно и комерцијално најуспешни од албумот Strange Days. Би ја слушала на рипит без проблем. (y)
Едит: Ги помешав брзините, а богами и песните! Ја помешав песнава со love me two times :facepalm:
Сеедно истото ќе го коментирав, само исправка песнава не е од албумот strange days.
Tito & Tarantula-After Dark

П.С. За претходната песна очекував хејт.

Последно уредено:
Каква прошлакана генерика на Ин Флејмс :facepalm:
Со исклучок на Џест'р Рејс, се останато е промашај.

Нешто гитарско од Џуно Реактор (не знам да линкувам текст):

Juno Reactor - Immaculate Cruxifiction - Great GoaTrance song!

Последно уредено од модератор:
Поштовам Гоа во секаква варијанта, малку бавно шо не е по мој вкус ама зависи од атмосвера и расположение.

Orbital - Satan

Orbital. Very nice, very nice. Poshtuem.

Tosca feat. Tweed - Gute Laune

Последно уредено од модератор:
Си има енергија некоја, особено во музиката во позадина, но вокалот е некако лигав и премногу тинејџерски, нешто кое би се слушало чинам во тие денови. Инаку познат ми е бендот баш од тие години, сум ги сретнал некаде и некогаш, но не ме воодушевиле нешто.

Blue Haired Girl - Morricone

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom