Ех шо прај Ѕвезде Гранда на луѓето. За песнава неам некој одреден коментар, можам да кажам дека е подобра од некои "скини ми гачице, ухвати ме за дупе" песни кои се се пораспространети на денешницава.
Пак Флојд да ги коментирам. Ми се смачи па Јаки ми се, ама по тро чинам ги надрастив. Знам да се навратам и да ги уживам, но онаа завист, мислам си ја оставив назад во времето назад шо беше.
Oдлични се Фљојд, и песната е одлична.
Психоделичен рок, мојот омилен жанр на музика. Вокалот на Морисон е незаменлив. Текстот предобар, како и сите нивни текстови. Песнава заедно со People are strange се најдобрите, а воедно и комерцијално најуспешни од албумот Strange Days. Би ја слушала на рипит без проблем.
Едит: Ги помешав брзините, а богами и песните! Ја помешав песнава со love me two times
Сеедно истото ќе го коментирав, само исправка песнава не е од албумот strange days. Tito & Tarantula-After Dark
After Dark e edna od najkomercijalnite pesni, no site ja znaat radi filmot retko koj ja prifakja kako takva, nesto ne me voodusevuva bas zaradi pregolemata napnatost okolu istata, i pretstavata deka pesnava e just one more song for strip (blago recheno)
Си има енергија некоја, особено во музиката во позадина, но вокалот е некако лигав и премногу тинејџерски, нешто кое би се слушало чинам во тие денови. Инаку познат ми е бендот баш од тие години, сум ги сретнал некаде и некогаш, но не ме воодушевиле нешто.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.