Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Ги коментирав овие, јаки ми се, наши и гитарата ме потсеќа на Rise Against. :D

Бавна, нежна, тивка, не-мој стил, текстот е добар, overall не ми е којзнае што.

се исплашив кога видов 16 минути ама си ја ислушав цела до крај, одлична е! веќе е ставена во плејлиста и барам и друго да чујам од бендов...мислам дека ептен ептен ќе му легне на шефот

Кога го прочитав насловот си помислив дека ќе биде алахуакбаренстафлакјдет, ама после ми се заарни. Интересно и уникатно за мене, немам нешто вакво слушано. Малку средношколски и комерцијално ми звучи ама не е лошо.

Шо знам не сум во расположение за музикава погоре..

Ритамот константен, а вокалите ептен јако ги извозил. Ролеркостер.
Гледам доста луѓе што се соочиле со песнава се во дилема за жанрот. Останатите не сме засегнати со класификации, само уживање :cool:

Премногу исти елементи се повторуваат и тоа во 9 ипол минути. Башка и не е нешто што јас го слушам:)

Не е лошо малце BPM едноставно не е по мој вкус.

Солидна песна али имаат многу боље Цепелините. Ептен иде на реге што не е мој тип на музика :icon_mrgr:

Intronaut - Miasma

Не ги знам, ја ислушав песната, интересно и добро. Иако со металот раскрстив скоро 2-3 години, пошто прибегнав кон помирна музика некако. Особено интересен ми беше делот после половината на песната, каде оди оној инструментален дел, без вокали, со пост метал жичка и таква боја на гитара.

Föllakzoid "Pulsar" (Official Music Video)

Прв пат ја слушам песнава/музикава и не ми се свиѓа. Има некои интересни елементи, но тоа квичалото што го има цело време во позадина ја прави одбивна:)

Mia Borisavljevic - Nije, nije to

Joк. Никош чинам не би ја слушал музиката. Чинам и дека најдобро психичко малтретирање би добил да ме врзат на столче во самица и да ми ја акнат да свири 24/7 :D

Eddie Vedder - Sleeping By Myself

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom