- Член од
- 9 јануари 2011
- Мислења
- 418
- Поени од реакции
- 563
Koj probal Shollym patch online ? stvarno e predobar patchot 2012 dresovi stadioni komentator srbski transferi odlicno sreden patch se igra liga na pes-serbia i uste mnogu mini ligi sami kreirat sosedite
samo nie vo Makedonija nemame liga !
Shollym vekje 3ta sezona se igra od ligata, jas ja osvoiv prvata sezona so Dinamo Zagreb od skoro 50 takmicari najdobar edinstven makedonec megu niv sega ovaa sezona 1 bod mi bega prviot mozam pak da bidam prvak na pes-serbia
Koj e zainteresiran da organizirame i nie online liga neka se prijavi, okolu podesuvanjeto za online jas ke mu pomozam na sekogo samo da go simne patchot i normalno pes6 pa da igrame ''Joga Bonito'' najdobar fudbal Se sto treba e samo dobar net znaci dodeka igrate da gasnite torrent msn fb itn da nema lag i to e to .. pa ako pocnime ozbilno mozi i najdobrite 3 da igrat protiv najdobrite 3 od srbija razmislete i pisete tie sto sakate da igrate ... to e to od mene .. za pokje informaci detetoo@hotmail.com online skoro sekoj den - msn-to e zadolzitelno za naogjanje na protivnicite, pa ajde navalete da gi rasturime sosedite mi se smaci samo jas da gi reshavam
Link ako vi treba od shollym patchot napisete i prijavete se primer
1. nick na serverot - nick na forumot - msn
za pocetok 1. tasheMK - tashe93 - detetoo@hotmail.com
Link ako vi treba od shollym patchot napisete i prijavete se primer
1. nick na serverot - nick na forumot - msn
za pocetok 1. tasheMK - tashe93 - detetoo@hotmail.com