PES 6 модови

фала многу,доста дресови најдов на сајтов...иначе на пес-сербиа има многу убаво објаснето за користење на китсерверот...многу е лесно,на крајот имаш само еден ред код да напишеш и готов си...

-Него кај топките заглавив нешо...симнав топки,ги качив преку ДКЗ студио,и не ми ги дава новите топки,а старите од играта скоро сите ми ги дава црно-бели!!!!Нека помага кој знае:kesa:

фала многу,доста дресови најдов на сајтов...иначе на пес-сербиа има многу убаво објаснето за користење на китсерверот...многу е лесно,на крајот имаш само еден ред код да напишеш и готов си...

-Него кај топките заглавив нешо...симнав топки,ги качив преку ДКЗ студио,и не ми ги дава новите топки,а старите од играта скоро сите ми ги дава црно-бели!!!!Нека помага кој знае:kesa:
Стави ги во китсерверот

ги ставив само Nike топките...и во Map ги копирав само кодовите на Nike...и не бива:nerv:

еј дајте плис кажете дали можи со опшн фајл да ги имам новите дресови ако не дајте туторијалче како се снимаат со џкз студио оти ништо не можам да се снајдам на пес србија :)
еве нешто најдов сега ке го пробам http://www.2shared.com/file/7261605/e09cba5a/KONAMI-WIN32PES6OPT.html
не ме бендисува ги има новите трансвери но сеуште нема сменето ни амблеми ни дресови-се игра со почетните

Некој дан знае како да средим ова?
Знаковите од Холандија, тимовите од Германија... помешано ми е :S

ac9apk.jpg

Другите лиги се ОК...
28vvk1w.jpg

Имам менувано нешто во .dat фолдерот, само незнам кој фајл ми е зезнат...

Некој дан знае како да средим ова?
Знаковите од Холандија, тимовите од Германија... помешано ми е :S

ac9apk.jpg

Другите лиги се ОК...
28vvk1w.jpg

Имам менувано нешто во .dat фолдерот, само незнам кој фајл ми е зезнат...
Или опшан фалјот или китсерверот

Тие шо имаат послаб ПЦ...не го оптеретувајте китсерверот со дресови и топки,оти играта ќе ви исклучува!!!Ја имам послаб ПЦ и кога ги ставив Бундеслига поча да ми исклучува,ама дресовите беа ептен со детаљи,и гарант е до нив...

Еве ви пач со најновите трансфери.

Изволте.
Ај просветлете ме кај треба да се сними пачов и како? Никогаш не сум симнал пач до сега и не ја знам процедурата.
Трите фајла што се симнуваат каде да ги ставам и треба ли после нешто кога ќе ја пуштам играта да менувам или автоматски треба да ги има?

Ај просветлете ме кај треба да се сними пачов и како? Никогаш не сум симнал пач до сега и не ја знам процедурата.
Трите фајла што се симнуваат каде да ги ставам и треба ли после нешто кога ќе ја пуштам играта да менувам или автоматски треба да ги има?
Фајлот KONAMI-WIN32PES6OPT ќе го копираш и ќе го ставиш во: My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1. Тоа е се. :)

дечки може ли некој да ми каже како се ради со тоа китсервер,го симнав се е ок,али најбитно ми е за стадиони да има уште...може ли некако да ставиме? Хелп !!!:smir:

ималипатснсомакедонскаталига 2010акоимадајтелинкзаdownload

има ли патсн со македонската лига ако има дајте линк за download please !!!!

Момци коко можам да ги ставам сите трансвери на играчи / нови играчи , несакам дресови , копачки , топки ништо од тоа , само ТРАНСВЕРИТЕ ... како можам да ги средам ? и од кај да далнодирам истиот фајл ? фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom