PES 6 модови

Има упатсво.Али немам ворд.Дај постирај го текстот тука.

Ја не сум дома моментално, пробај да го отворис со NOTEPAD пошто е пишувано со МК поддршка! Ако не можеш ке го постирам денес после 17:00.

Абе не се прај пеер.Дај симни го фалјот 4 мб е.

1.со двоклик отворете го фајлот "mkgunner Macedonian First League & other leagues logos patch"
2.Во DKZ Studio одете на: PATCH -> APPLY PATCH IN FOLDER -> локацијата каде што ви е инсталирана играта("D:\Games\PES6\dat") -> исклучете го DKZ.
(можно е да ви побара мануелно да одберете е_text)
3.Повторно стартувајте го DKZ
4.Преку FILE -> OPEN FILE, отворете го фајлот 0_text
5.Импортирајте ги 2-та фајлови што се наоѓаат во фолдерот "0_text" (десен клик над фајлот во DKZ Studio -> IMPORT), во соодветните од листатa во DKZ Studio
6.Од менито FILE одберете: FILE -> SAVE AS и зачувајте го на DESKTOP
7.Копирајте го фајлот што го зачувавте и заменете го со фајлот "0_text" од фолдерот "DAT", каде што ви е инсталирана играта("D:\Games\PES6\dat")
8.фајлот "KONAMI-WIN32PES6OPT"(Option File) од фолдерот "OF", копирајте го и заменете го со тој во "My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1"

Brat pa4ot e dobar sega koga go razgledav podobro gledam imas samo mali propusti...nekoi igra4i gi nema...ali nisto strasno ne se mnogu...

Кај да најдам ДКЗ студио?

јас појма немам како да го клам пачот и така натака....дали ке можиш да ни дајш линк од твојот option file закачиго на интернет и ке го симниме и само ке го пастирам кај мене....пошто вака тешко дека ке ми успеј...фала однапред....се надевам дека е добар пошто така звучи ...=)

јас појма немам како да го клам пачот и така натака....дали ке можиш да ни дајш линк од твојот option file закачиго на интернет и ке го симниме и само ке го пастирам кај мене....пошто вака тешко дека ке ми успеј...фала однапред....се надевам дека е добар пошто така звучи ...=)

мојот OF е во архивата и можеш да го ставиш и ке функционира, ама проблемот е во тоа што ако го ставиш OF, а не ги ставиш PATCH-от за е_теxt и двата фајлови за 0_text, нема да ја има МАКЕДОНИЈА на местото на КОПИЛИЊАТА(ама ич К.М не ме боли со ги нарекувам така), и нема да ги има играчите од репрезентацијата!

PS:Абе се трудев да биде добро објаснето незнам зошто не можеш ти и останатите да се снајдете?
Ако сакаш ке ти објаснам преку TEAM Viewer?

dkz studio не мом да најдам...скапаф барање...дајте уште некој линк оти онај погоре скапаф чекање ништо не излезе....

мојот OF е во архивата и можеш да го ставиш и ке функционира, ама проблемот е во тоа што ако го ставиш OF, а не ги ставиш PATCH-от за е_теxt и двата фајлови за 0_text, нема да ја има МАКЕДОНИЈА на местото на КОПИЛИЊАТА(ама ич К.М не ме боли со ги нарекувам така), и нема да ги има играчите од репрезентацијата!

PS:Абе се трудев да биде добро објаснето незнам зошто не можеш ти и останатите да се снајдете?
Ако сакаш ке ти објаснам преку TEAM Viewer?
ај мене напрај ми го преку TEAM Viewer

dkz studio не мом да најдам...скапаф барање...дајте уште некој линк оти онај погоре скапаф чекање ништо не излезе....

http://rapidshare.com/files/216713607/DKZ_Studio.rar
za DKZ Studio!

ај мене напрај ми го преку TEAM Viewer

Денеска тешко, можеби после 23:00 или утре!

koga sakas,moze utre samo kazi kolku saat da bidam online

Macedonian Patch For Pes 6 By Mr.Stojanovski

Naskoro Prviot Makedonski Patch za Pes 6 :salut:

Attachments

• Federico Macheda.jpg
    Federico Macheda.jpg
    93,9 KB · Прегледи: 4

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom