PES 6 модови

Brat a sto biva so toa sto vikase deka ke ima i makedonski 2 i 3 liga

Нека одат тука сите модови - без разлика дали македонски, странски или бугарски :)

sega za sega niss

луѓе дај кажете дали има некој мов опшн фајл за новава сезо оти гледав за 09 има излезено кажете ако има некоја новост

луѓе со кој програм се внесуваат топки,копачки,дресови???-И дали ќе можам да ги ставам врз на МКГанер пачот со МК репрезентацијата????

Еве ви пач со најновите трансфери.

Изволте.
фала :) кај треба да се снимат амблемите?:(
многу лош пач нема ништо сменато освен трансвери сеуште... стари дресови нема некој друг?:(:kesa:

фала :) кај треба да се снимат амблемите?:(
многу лош пач нема ништо сменато освен трансвери сеуште... стари дресови нема некој друг?:(:kesa:

И на мене не сакаат да ми се сменат амблемите, сега за сега само тој е. Барем ги има новите трансфери, после ќе ти пратам пач и со новите дресови :)

И на мене не сакаат да ми се сменат амблемите, сега за сега само тој е. Барем ги има новите трансфери, после ќе ти пратам пач и со новите дресови :)
ок фала :)

stolee,да не го забораиш пачот :)Ако не сакаш тука да го оставиш,дај ми го линкот на МСН,ме имаш меѓу контактите:smir:

Заглавив кај китсерверот...на манчестер ги сменив дресовите,го напишав тоа кодот во map.txt и ги додадов пред тоа во Uni,и не ми ги дава дресовиве во играва :S Знае некој каде кочи???

stolee,да не го забораиш пачот :)Ако не сакаш тука да го оставиш,дај ми го линкот на МСН,ме имаш меѓу контактите:smir:

Заглавив кај китсерверот...на манчестер ги сменив дресовите,го напишав тоа кодот во map.txt и ги додадов пред тоа во Uni,и не ми ги дава дресовиве во играва :S Знае некој каде кочи???
Го пробав пачот со новите дресови ама не работи, направив се како што треба не сака :S:S

stolee,си ја најдов грешката ,дресовите шо сум ги симнал биле за пес 2009,и на 6ката не ги препознава...си симнав дресови за пес 6 и сеа е ок:smir:
-кажете некој сајт за дресови (за китсервер),наидувам на многу грешни фајлови:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom