Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://smokepatch.blogspot.com/ја инсталирав играва од замунда симната и сирота нема звук никаков може малце помош како да го средам оти изгубив веќе трпение.
некој добар пач од досега излезените да ми пратите во порака момци
ја инсталирав играва од замунда симната и сирота нема звук никаков може малце помош како да го средам оти изгубив веќе трпение.
некој добар пач од досега излезените да ми пратите во порака момци
Дечки пошто неможев да најдам некоја посоодветна тема, ја купив играва и не ми ја чита ps2 ниту оваа ниту една. Што може да е проблемот?![]()
[/quo![]()
Инсталирај DirectX SDK последниот, рестартирај копмјутерот после тоа и ќе се среди. И јас го имав истиов проблем![]()
Добро другари има ли некој ПЕС 2014 на Плеј Стејшн 3,јас земав плеј стејшн 3 пред некој ден,заедно со оргинал пес2014 али играта некако ми се чини многу лоша,кога идеш пред гол мн бавно оди некако,а и самата игра е тешка,дали треба да се подесат некој работи или ????
Ако имаше компјутер,штета е,можеше да ги среди скоро сите проблеми што ги има,како бавното движење тнречено сецкање со SMOKE GOLD PATCH .... побарајте на интернет ...Имаше еден член што уште кога излезе играта ја купи за конзола (PS3 мислам беше) и рече дека се заебал гадно бидејќи е ужас. Така да си требал малку по нет да поразгледаш пред да ја купиш, ја утепавме од серење играта. Освен ако не ти следувала бесплатно...
Имаше еден член што уште кога излезе играта ја купи за конзола (PS3 мислам беше) и рече дека се заебал гадно бидејќи е ужас. Така да си требал малку по нет да поразгледаш пред да ја купиш, ја утепавме од серење играта. Освен ако не ти следувала бесплатно...
Имам проблем со камерата за време на офсајд replay снимка, доколку офсајдот е направен при шут од голманот, а мојот играч се наоѓа во офсајд, на replay снимката камерата не го дава играчот што ми бил во офсајд туку го снима шутот на голманот. Дали некој знае како да го средам тоа? И дали на некој му се десило истото?