PES 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
ја инсталирав играва од замунда симната и сирота нема звук никаков може малце помош како да го средам оти изгубив веќе трпение.

некој добар пач од досега излезените да ми пратите во порака момци

ја инсталирав играва од замунда симната и сирота нема звук никаков може малце помош како да го средам оти изгубив веќе трпение.

некој добар пач од досега излезените да ми пратите во порака момци
Capture.jpg

џабе се пробав и ја преинсталирав и пак така до друго да не е маката:(

Дечки пошто неможев да најдам некоја посоодветна тема, ја купив играва и не ми ја чита ps2 ниту оваа ниту една. Што може да е проблемот? :place:

Дечки пошто неможев да најдам некоја посоодветна тема, ја купив играва и не ми ја чита ps2 ниту оваа ниту една. Што може да е проблемот? :place:

Проблемот е или сонито, или играта, друго нема :icon_lol:.

Нејсе, пробај симни ја играта од интернет, инсталирај ја на ЦД, па види дали ќе ти ја пушти, ако сакаш ќе ти дадам линк преку пп од кај да ја симнеш. Мене ми работи

Добро другари има ли некој ПЕС 2014 на Плеј Стејшн 3,јас земав плеј стејшн 3 пред некој ден,заедно со оргинал пес2014 али играта некако ми се чини многу лоша,кога идеш пред гол мн бавно оди некако,а и самата игра е тешка,дали треба да се подесат некој работи или ????

Добро другари има ли некој ПЕС 2014 на Плеј Стејшн 3,јас земав плеј стејшн 3 пред некој ден,заедно со оргинал пес2014 али играта некако ми се чини многу лоша,кога идеш пред гол мн бавно оди некако,а и самата игра е тешка,дали треба да се подесат некој работи или ????

Имаше еден член што уште кога излезе играта ја купи за конзола (PS3 мислам беше) и рече дека се заебал гадно бидејќи е ужас. Така да си требал малку по нет да поразгледаш пред да ја купиш, ја утепавме од серење играта. Освен ако не ти следувала бесплатно...

Имаше еден член што уште кога излезе играта ја купи за конзола (PS3 мислам беше) и рече дека се заебал гадно бидејќи е ужас. Така да си требал малку по нет да поразгледаш пред да ја купиш, ја утепавме од серење играта. Освен ако не ти следувала бесплатно...
Ако имаше компјутер,штета е,можеше да ги среди скоро сите проблеми што ги има,како бавното движење тнречено сецкање со SMOKE GOLD PATCH .... побарајте на интернет ...

Брат не да е ужас играта е катастрофа,од секогаш сум преферирал ПЕС повеќе од Фифа али се заебав гадно и згора на тоа прескапа беше,вчера пробав да ја заменам али ништо не ми одобрија,инаку многу е тешка за играње,гол од шут и речиси е невозможно да се постигне,кога си пред гол играта е толку бавна што ми се иде се да искршам :(

Дечки ја спуштив играва ама незнам шо и е проблемот неможам да играм со две рачки, едноставно чита само една рачка (не се на исти приклучок, двете се со различен), а на 2013ката си е се ок се игра без проблем. Ај некој ако знајт нека ми кажи шо му е :D

Здраво дечки

Ја симнав играва од Замунда, и се е ок се инсталира, но кога ќе одам да го направам краков ми јавува вирус AVG -во.
Има некој вирус во фајлот или нешто антивирусов збеснал ?

Некој совет ?

Ви благодарам однапред :D

Имам проблем со камерата за време на офсајд replay снимка, доколку офсајдот е направен при шут од голманот, а мојот играч се наоѓа во офсајд, на replay снимката камерата не го дава играчот што ми бил во офсајд туку го снима шутот на голманот. Дали некој знае како да го средам тоа? И дали на некој му се десило истото?

Имам проблем со камерата за време на офсајд replay снимка, доколку офсајдот е направен при шут од голманот, а мојот играч се наоѓа во офсајд, на replay снимката камерата не го дава играчот што ми бил во офсајд туку го снима шутот на голманот. Дали некој знае како да го средам тоа? И дали на некој му се десило истото?

Таква е камерата, јбг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom