Мене некако поглупа ми е од PES13..пример долга топка мн тешко е да се даде дека се контролира тоа, менувањето на формација е малку подруго, изведувањето на корнери е тапа и други работи..
Не е лоша, само ги немам тие импресии што ги имав кога прв пат ја играв 2011 која беше сосем различна од 2010, и 2014 што е различна од 2013.
Не е лоша, само ги немам тие импресии што ги имав кога прв пат ја играв 2011 која беше сосем различна од 2010, и 2014 што е различна од 2013.
некако ми кочи целата, а не е до толку лош хардверов.
. Како да играш со цртани ликови, а не со компјутерски дизајнирани играчи. Жал ми е што потрошив скоро 6 гига за срањево, изгледа после се, оваа година нема да играм фудбалска игра. Ја пробав и ФИФА-та и таа е исто
. Се е поглупо направено, и стадионите дури, менито, абе се што било добро во предходните делови го усрале. Мислев дека нема покатастрофален серијал од 2008, ама ме демантираа, оваа е врвот
. Добрите ПЕС-ови завршија со шестката, понатаму беа само бледа копија на минатите, чат-пат имаше некои подобрувања во 2009, или 2011, ама останатото е срање во боја.
....