PES 2013

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Ке ми каже некој што е разлика во гејмплеј на pes-serbia smoke patch 5.1 зашто нема торент него по делови е и треба 1 саат да го симињам па дали вреди !!

значи нема спас мака се мачи со трансвери ауу
со кардиф играм ама едвај два тројца земав многу тешки играчиве за потпишување втора сезона и ме мрзи да играм не ми прави мерак тоа што ќе ти помине трансфер периодот а ти не си донел еден еб*н играч ни од тие фри агент неќат :sneaky:

Затоа што во првите сезони никој посебно не ти доаѓаат, потоа кога нешто ќе почнеш да освојуваш, трофеи и кога тимот ќе го направиш на најдобро ниво како јаките тимови тогаш и играчите ќе сакаат да доаѓаат кај твојот тим.

знам бато за тие работи од коа ке станеш некој и нешто после ке сакаат ама моментот е додека си мизерија да донесеш некој играч колку да те вади од калта

го купувам лион бест и на 27 години се пензионира уште една сезона не изиграл замене ..логикава коа е :icon_mrgr:

хаха и мене тоа не ми беше јасно друже и ја ги кантам на топ плеер и тоа ептен ги кантам што ми стана досадно па барам game changer :)
Затоа сега ќе си ја земам оргиналната да можам онлајн да играм, и мене досадно ми стана, плус си ги усовршив двете формации :). Со Јуве од првата година прв, со Динамо Киев прв во втора лига, па одма прв во Шпанска лига, трета сезона се освоив со 0 порази и 2 нерешени (со 4-3-3 Барса формација и стил на игра), тоа ми е малку глупо, за 2-3 години ептен им се дигаат оцените на играчите и имаш дрим тим. Вчера почнав со ВБА, не купив некој нов играч, до сега сум 5-1-0(со 3-5-2 Јуве формација).

Да прашам да не има некој пач со македонска лига или само македонија како национален тим?

најдов пач за Вардар, Работнич и металург..значи останува некој ако знае за националниот тим ако може да најде....

Инсталирав Smoke patch 5.0 и update 5.0.1 и се појавија триста грешки. Прво rld.dll нешто јавуваше...го спуштив тоа, го копирав, па после failed to initialize. Па копирав кракот пак, па други грешки упм...и сега се пушта играта ама крашнува кога сакам да почнам утакмица. Помагајте ако знајте.

Го средив....ама какви голови ми шибаат човече ц-ц-ц. Значи тоа Њукасл кои гнаси се на играва....абе си ја зема топката и од 40 метри така идеално го проигрува со некоја нереална траекторија и напаѓачот и повеќе ни помалку од волеј ја забива во мојот гол, претходно за 0.000000001 метри избегнувајќи офсајд :eek:

Ако може некој што ја владее ПЕС да ми каже како се прави лоб на голман, контролите?
Што треба да стискам?
Фала пуно :rolleyes:

на Q држиш и на A ќе притиснеш и ќе го лобуваш но во некои прилики лоб удар оди над голот, поретко се даваат голови од такви ситуации, затоа што ако многу задржиш на А тогаш не очекувај топката да влегне во гол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom