PES 2013

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Почекај малку.. и ја чекам :D Веројатно ќе излезат до вечер и други линкови за симнување или некој торент
Има торент на rutracker.org регистрирајте се и спуштај
--- надополнето: 4 октомври 2012 во 19:45 ---
фала (y) ова не го знаев ... само што еве во песЕдит 1.2 пак ги нема шпанците :mad:

Ги има 100% селектор има....

Има торент на rutracker.org регистрирајте се и спуштај
--- надополнето: 4 октомври 2012 во 19:45 ---

Ги има 100% селектор има....

Дај пушти го директно торентот по пп се регистритав ама неможам да се снајдам

Ај момци ако може пачот со тие трансфери што не се направени во играта и имам забележено ја нема бундес лигата??
Можеби сте постирале поназад но за да не барам кој може нека ми одговори.
И дека треба да го ставам при инсталирањето. :)

Штотуку го одиграв најинтересниот натпревар откако почнав да ја играм 2013-ката!

Финале на куп јас со Шалке против Борусија Дортмунд. Натпреварот го добив во екстра времето со резултат 6:5. Ето 6 гола (y).
Цело време губев па израмнував, за на крај да поведам.

Можам да кажам дека играта е многу поатрактивна од 12-ката, па би можел да ја ставам на исто место со 2009-ката!

Има некој проблем со Песедитов 1.2 ?
Мене ме ваѓа од игра после одредено време ... излеа не го средиле како шо треба .

не зна
Штотуку го одиграв најинтересниот натпревар откако почнав да ја играм 2013-ката!

Финале на куп јас со Шалке против Борусија Дортмунд. Натпреварот го добив во екстра времето со резултат 6:5. Ето 6 гола (y).
Цело време губев па израмнував, за на крај да поведам.

Можам да кажам дека играта е многу поатрактивна од 12-ката, па би можел да ја ставам на исто место со 2009-ката!
не знам за тебе... ама за мене е одлична се она што го сакам во фудбалот го има 9/10 слободно и давам мислам дека е дури и пред 2009 која до сега беше најдобра :icon_lol:

Sve ok ali sudiite se sranje. Pravat sekakvi fauli za niv, a vo mojot slucaj cesto pati me srusile vnatre 16, i ne svirel penal. A za niv sekogas, duri i koga moite igraci sami idat lizgacki. I da faulite na kompjuterot 99% se golovi, sto ne e vo red. Zboram za superstar, neznam kaj drugite leveli dali e isto

Sve ok ali sudiite se sranje. Pravat sekakvi fauli za niv, a vo mojot slucaj cesto pati me srusile vnatre 16, i ne svirel penal. A za niv sekogas, duri i koga moite igraci sami idat lizgacki. I da faulite na kompjuterot 99% se golovi, sto ne e vo red. Zboram za superstar, neznam kaj drugite leveli dali e isto

L1(промена на играч) + R3(десен аналог) = селектирање голман. После само мрдај го, стави го на средина на гол и доста ги фаќа.
2-3 гола до сеа имам примено од слободен, и тоа на демото.

И на мене ми даваа гол од секој слободен кога со играчот стоев на гол линија, откога веќе не ставам таму играч не сум примил ниеден гол.
Иначе почнав и јас со Евертон сезона со 3-5-2, после 15 кола сум трет со минус три, големиве екипи прилично лесно ги добивам, а со помаливе малку се мачам, имам 7 победи, 8 нерешени, без пораз.

Некој да не го има тој фајлот со наместени контроли, па да го прати по ПП

Абе неписмен, ти се чудеше какo играта ја има неколку дена пред официјално да е пуштена во продажба, јас ти одговорив.
Што не е јасно?
Не ме замарај. Ја па уште ќе ти одговарам.

НЕОФИЦИЈАЛНА Е, ВИРУС Е, НЕ ЈА СИМИЊАЈ

Можеме на пример бидејќи песов 13ката ни нуди добри можности за постигнување на евро голчиња, да постираме и видеа на јутубов од некој апла фушарски страшен гол кој сме го постигнале во темава :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom