PES 2013

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Убо си е МЛ и све ама тешко им се дава гол ц ц ц :icon_mrgr:

Не сум во тек со настаниве :D
Ја имаш на пристаништето на пиратите ( читај на англиски ) може да си ја симнеш, бидејќи не ми е дозволено линкови да ти давам.

Игра некој on-line да каже дали вреди да купам пас? Исто е ко лани или има нешто ново?

Сеуште не успеав да сфатам по кој критер ти дава нови копачки?

Подобро ќе беше барем да можеш да ги купиш!

oва со копачкеве ме демотивира (n) ...
кој ќе ги видам со такви копачки ми се повраќа ...

Абе неможам да ви се нчудам како ги приметувате КОПАЧКИТЕ да му се сневиди па досега 100 утакмици имам изиграно па ич на крај памет не ми паднало д ги гледам копачките

Добро е ја оправив. Ама сега тимовите од англиска лига се со исти дресови како да ги сменам, а баерн и шалке да ги ставам во бундеслига

Убо си е МЛ и све ама тешко им се дава гол ц ц ц :icon_mrgr:
На кое ниво играш? Јас на про, со Стоук, 3 кола 3 победи со Евертон, Вест Хем и Саутемптон, гол разлика 4-0 :D
--- надополнето: 26 септември 2012 во 23:24 ---
И на оваа верзија (2013) неможе на Мастер лига да се менуваат тимовите ? Овоа не ми се свиѓа кај играта...
Е шо сакаш ти, да менуваш тимови, демек менаџер си? Нема то, и нема ни да има никогаш. Ова е фудбалска симулација ЗА ИГРАЊЕ фудбал. За менаџер си има други игри.
Michael-scott-no-god-no.gif
Е оти бе? :pos:

Игра некој on-line да каже дали вреди да купам пас? Исто е ко лани или има нешто ново?

Да ти кажам искрено, за мене повеќе би вредела ФИФА онлајн, имаш Ultimate Team мод, каде што собираш играчи, праиш прејак тим итн итн...

На кое ниво играш? Јас на про, со Стоук, 3 кола 3 победи со Евертон, Вест Хем и Саутемптон, гол разлика 4-0 :D

Е шо сакаш ти, да менуваш тимови, демек менаџер си? Нема то, и нема ни да има никогаш. Ова е фудбалска симулација ЗА ИГРАЊЕ фудбал. За менаџер си има други игри.

Е оти бе? :pos:

Највисокиот левел, тешко е немам добар напаѓач а одбраната е солидна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom