- Член од
- 4 јули 2009
- Мислења
- 4.795
- Поени од реакции
- 3.493
блиску си до АмерикаГледам сите сте почнале мастер лига, излезе Пес 2013 целосна верзија?
блиску си до АмерикаГледам сите сте почнале мастер лига, излезе Пес 2013 целосна верзија?
Не сум во тек со настанивеДа да
Убо си е МЛ и све ама тешко им се дава гол ц ц ц
Ја имаш на пристаништето на пиратите ( читај на англиски ) може да си ја симнеш, бидејќи не ми е дозволено линкови да ти давам.Не сум во тек со настаниве
Едни лилави си купив
то убо ваљда на црните копачки мислиш
Зашто бе, баш е јакоoва со копачкеве ме демотивира ...
кој ќе ги видам со такви копачки ми се повраќа ...
Абе неможам да ви се нчудам како ги приметувате КОПАЧКИТЕ да му се сневиди па досега 100 утакмици имам изиграно па ич на крај памет не ми паднало д ги гледам копачкитеoва со копачкеве ме демотивира ...
кој ќе ги видам со такви копачки ми се повраќа ...
На кое ниво играш? Јас на про, со Стоук, 3 кола 3 победи со Евертон, Вест Хем и Саутемптон, гол разлика 4-0Убо си е МЛ и све ама тешко им се дава гол ц ц ц
Е шо сакаш ти, да менуваш тимови, демек менаџер си? Нема то, и нема ни да има никогаш. Ова е фудбалска симулација ЗА ИГРАЊЕ фудбал. За менаџер си има други игри.И на оваа верзија (2013) неможе на Мастер лига да се менуваат тимовите ? Овоа не ми се свиѓа кај играта...
Е оти бе?
Да ти кажам искрено, за мене повеќе би вредела ФИФА онлајн, имаш Ultimate Team мод, каде што собираш играчи, праиш прејак тим итн итн...Игра некој on-line да каже дали вреди да купам пас? Исто е ко лани или има нешто ново?
Највисокиот левел, тешко е немам добар напаѓач а одбраната е солидна.На кое ниво играш? Јас на про, со Стоук, 3 кола 3 победи со Евертон, Вест Хем и Саутемптон, гол разлика 4-0
--- надополнето: 26 септември 2012 во 23:24 ---
Е шо сакаш ти, да менуваш тимови, демек менаџер си? Нема то, и нема ни да има никогаш. Ова е фудбалска симулација ЗА ИГРАЊЕ фудбал. За менаџер си има други игри.
--- надополнето: 26 септември 2012 во 23:24 ---
Е оти бе?