пробај на гугл да го напишешГо спуштив тоа од piratebay , reloaded шо беше ... и сега кој стисткам за инсталација ми бара некој си file за да го спуштам - hrtl.dll за да можам да инсталирам ... има крак играта само незнам кај да го најдам тој file... ако знае некој нека пише
го прашав прво чичо гугл али нишо не најдов...пробај на гугл да го напишеш
Ако веќе имаш крак, инсталирај си ја клонираната верзија и само копирај го кракотГо спуштив тоа од piratebay , reloaded шо беше ... и сега кој стисткам за инсталација ми бара некој си file за да го спуштам - hrtl.dll за да можам да инсталирам ... има крак играта само незнам кај да го најдам тој file... ако знае некој нека пише
Нема да го најдеш тој фајл, не мачи се џабе! Читав негде дека и други го бараат тој фајл, но го нема никаде.Го спуштив тоа од piratebay , reloaded шо беше ... и сега кој стисткам за инсталација ми бара некој си file за да го спуштам - hrtl.dll за да можам да инсталирам ... има крак играта само незнам кај да го најдам тој file... ако знае некој нека пише
21На 20-ти треба да излези?
Играта е таа торентот е земен од на скидро страната. кај нив сеуште нема крак а немаат објавено и на твитер.....На замунда се појави торент за играва. У опис пишуе дека има крак. На страна тоа што пишуе, нема код. Како да се сними без код?
Ќе си ја симнам и оваа, ама не ми се веруе дека има крак.
Иначе за XboX ја има веќе по торенти.
## Инсталација :
1. Запишете на диск или маунтнете с Daemon Tools.
2. Инсталирајте играта.
3. Копирајте с'д'ржанието на папка SKIDROW, намирашта се на DVD-то, в инсталационната директорија на играта.
4. Играјте!
Знам, ја имам симнато таа верзија. Ќе чекаат да излезе било каква јазичќна верзија, да може код да земат, па ќе ја кракуваат тогаш. Најлогично е ова.Играта е таа торентот е земен од на скидро страната. кај нив сеуште нема крак а немаат објавено и на твитер.....