PES 2013

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
Мислам дека нема уште излезено ама тука е негде ;)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Го спуштив тоа од piratebay , reloaded шо беше ... и сега кој стисткам за инсталација ми бара некој си file за да го спуштам - hrtl.dll за да можам да инсталирам ... има крак играта само незнам кај да го најдам тој file... ако знае некој нека пише

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Го спуштив тоа од piratebay , reloaded шо беше ... и сега кој стисткам за инсталација ми бара некој си file за да го спуштам - hrtl.dll за да можам да инсталирам ... има крак играта само незнам кај да го најдам тој file... ако знае некој нека пише
пробај на гугл да го напишеш

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ако веќе имаш крак, инсталирај си ја клонираната верзија и само копирај го кракот :)
BTW можеш успат да го прикачиш и ние да го симнеме :D

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Нема да го најдеш тој фајл, не мачи се џабе! Читав негде дека и други го бараат тој фајл, но го нема никаде.

Да почекаме уште малце, деновиве би требало да ја има целата игра.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Ја симнав Clone-DVD, ама нема ни код ни крак. Ова ќе го има ваљда кога ќе излезе.
Кракот од S.L. не работи. Пробав да го ставам со тоа што ја копирав играта од ЦД-то на ХДД.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ај утре може ќе испадне некој асален торент ....
два дена се у прашање али тоа е нестрпливи сме ептен :D

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
На замунда се појави торент за играва. У опис пишуе дека има крак. На страна тоа што пишуе, нема код. Како да се сними без код?

Ќе си ја симнам и оваа, ама не ми се веруе дека има крак.

Иначе за XboX ја има веќе по торенти.

## Инсталација :

1. Запишете на диск или маунтнете с Daemon Tools.

2. Инсталирајте играта.

3. Копирајте с'д'ржанието на папка SKIDROW, намирашта се на DVD-то, в инсталационната директорија на играта.

4. Играјте!

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
На замунда се појави торент за играва. У опис пишуе дека има крак. На страна тоа што пишуе, нема код. Како да се сними без код?

Ќе си ја симнам и оваа, ама не ми се веруе дека има крак.

Иначе за XboX ја има веќе по торенти.

## Инсталација :

1. Запишете на диск или маунтнете с Daemon Tools.

2. Инсталирајте играта.

3. Копирајте с'д'ржанието на папка SKIDROW, намирашта се на DVD-то, в инсталационната директорија на играта.

4. Играјте!
Играта е таа торентот е земен од на скидро страната. кај нив сеуште нема крак а немаат објавено и на твитер.....

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Играта е таа торентот е земен од на скидро страната. кај нив сеуште нема крак а немаат објавено и на твитер.....
Знам, ја имам симнато таа верзија. Ќе чекаат да излезе било каква јазичќна верзија, да може код да земат, па ќе ја кракуваат тогаш. Најлогично е ова.

Kajgana Shop

На врв Bottom