PES 2013

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Koj ti vika deka nema,rasprasaj se malce podobro ti za sekoj slucaj pa dojdi prodavaj muda za bubrezi tuka.

Очигледно не си сфатил за што зборам, така да прво прочитај што постира некој, па после одговарај "нафурано". :)

Очигледно не си сфатил за што зборам, така да прво прочитај што постира некој, па после одговарај "нафурано". :)
Vikas da mu ja mislat konzolasite oti nemalo pachovi za pes za konzol platformi i deka samo PC userite ke mozele da instaliraat patch,,sto si sakal da kazes tuka ajde cim ne sum te svatil izjasni se togas,pa moze nema da dobies nafuran odgovor.

Vikas da mu ja mislat konzolasite oti nemalo pachovi za pes za konzol platformi i deka samo PC userite ke mozele da instaliraat patch,,sto si sakal da kazes tuka ajde cim ne sum te svatil izjasni se togas,pa moze nema da dobies nafuran odgovor.

Немаш целосни модификации од Pesedit и слични communities, дури и да има некои претешко се средуваат.
Муабетот не беше за официјални пачеви.

Немаш целосни модификации од Pesedit и слични communities, дури и да има некои претешко се средуваат.
Муабетот не беше за официјални пачеви.
Ne ni mislev jas na oficijalni pachevi tuku na random pachevi cisto radi dresovite a ne deka me zabole sto ja stavaat primer Championship ligata vo niv :).

Ne ni mislev jas na oficijalni pachevi tuku na random pachevi cisto radi dresovite a ne deka me zabole sto ja stavaat primer Championship ligata vo niv :).

Како ги средуваш дресовите, преку option file?

За која конзола збориме?

Кога јас пробав за 2011ката, имаше проблеми со option file - зашто наводно немав официјален хард диск за Xbox 360. За 2012ка не сум пробувал, знам дека има финти за jtag, ама за чипуван Xbox е претешко, а за хакнато PS3 ја нема PES 2012.

ТРГНЕТЕ ГО ПРОКЛЕТИОТ ЧИТ ДА ВИ ЕБАМ МАЈКАТА РЕТАРДИРАНА ЈАПОНСКА
После една недела испливуваат сите срања на играта,тука е читот појак од било кога во кој Торрес ми поминува 4 играчи и ми забива гол,при што некој од мојте дефанзивци на чуден начин се тргаат за да помине Мата на пример.Толку од надежта за ПЕС и оваа година,срање со чит плус ретардоси од судии

Изиграв 2 утакмици 1-0 и 0-0, првата на регулар, втората на про. Вака на прв поглед ок е али се плашам дека понатаму ќе испливаат гомната. Ама ајде ќе видиме...Има некој начин да се зголеми времето за игра на 10 мин? И против блур нешто имате? :D

Изиграв 2 утакмици 1-0 и 0-0, првата на регулар, втората на про. Вака на прв поглед ок е али се плашам дека понатаму ќе испливаат гомната. Ама ајде ќе видиме...Има некој начин да се зголеми времето за игра на 10 мин? И против блур нешто имате? :D
Симни го песедитот или погоре имаш твик за време,реплеј итн

ТРГНЕТЕ ГО ПРОКЛЕТИОТ ЧИТ ДА ВИ ЕБАМ МАЈКАТА РЕТАРДИРАНА ЈАПОНСКА
После една недела испливуваат сите срања на играта,тука е читот појак од било кога во кој Торрес ми поминува 4 играчи и ми забива гол,при што некој од мојте дефанзивци на чуден начин се тргаат за да помине Мата на пример.Толку од надежта за ПЕС и оваа година,срање со чит плус ретардоси од судии

Го разбирам твојот револт. Читот испливува на површина полека.
Кога AI-тимот напаѓа, твоите одбранбени играчи се смотуваат...
Мене ме нападна Торес 1v4 и пази....
Пујол оди во аут, Алвес си стои десно и чека да го претрчаат, Пике се заврте и го проследи Торес како го поминува, и тек од кога го помина почна да трча за да го стигне....
Алба му се приклучи на Пике, заедно да го стигнат Торес....
Валдес излезе сам и нормално Торес ја смести топката во долниот лев агол од голот со милиметарска прецизност...
Прва акција беше ова на AI-то во играта, и веднаш резултираше со погодок....
Страшно....

Најдобро намерен совет. Кога играте со Јунајтед, користејќи пачови, Де Геа под итно надвор. Ставете си друг да ви брани. Најлошиот голман што постои на играва. Голманските квалитети му се неоспорни(реален живот).
Ливерпул ме тепаа 0-8:icon_lol: , една одбрана немаше. Формата му беше нагоре, црвена.

Играм со Јуве против ПСЖ и ја местам формацијата STANDARD со DEEP DEFENCE(0).
Ги местам и одбраната најблиску до голман, но тие пак и пак и пак и пак си идат до пола терен и дозволуваат противниците да ми излагаат пред голман 1 vs 1. Овие опции се ставени за украс по се изгледа!

6-1 против Интернационал
5-0 против Манчестер Ј.
на топ плеер најдобри резултати до сеа

Чисти офсајди не ми суди бе ајде!
Дефо напаѓа, од авион се гледа дека е чист офсајд и не го свири....
Ван Дер Варт напаѓа, пак во офсајд AI-то, а судијава ни да чуе. Останувам така со WTF фаца ок...
Доаѓам до играч, не го ни допрев, жут картон ми дава и слободен за AI-то. Судиите 100% на страната на AI-то. Не го чепнав буквално...

Напаѓам јас со Меси, Лусио ме стига како на Кавасаки да е качен...
Напаѓа AI-то со Меси, јас со Лусио 10м. заостанувам назад со трчање...

И новата глупа работа на КОНАМИ е претераната употреба на оној пас/шут како на видеово на 0:26. Мислам играчите претерано го употребуваат....

Пасингот е ужасен од аспект на јачина на додавање.
Што е ова бе? Го пунам барот до максимум, топката оди 1 метар напред. После го пунам барот многу малце и топката лета далеку напред...
Додавам по крилната позиција за играчот да почне да трча напред и му ја подава оштро и блиску до противничкиот одбранбен играч, за да може AI-то полесно да ми ја земе топката....

Ретардирано ср*ње!

А играва да не се вика Изнервирај го гејмерот 2012? :pos: Шо знам...ја вакви работи не забележав за 20 мин играње....ќе видиме понатаму...

Најдобар скор до сега

123.png

Инаку сите натпревари ги играм на 10 мин, суперстар. Засега имам над 10 победи, 2-3 нерешени и 3 порази.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom