Хеил.Koj ti vika deka nema,rasprasaj se malce podobro ti za sekoj slucaj pa dojdi prodavaj muda za bubrezi tuka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хеил.Koj ti vika deka nema,rasprasaj se malce podobro ti za sekoj slucaj pa dojdi prodavaj muda za bubrezi tuka.
Koj ti vika deka nema,rasprasaj se malce podobro ti za sekoj slucaj pa dojdi prodavaj muda za bubrezi tuka.
Vikas da mu ja mislat konzolasite oti nemalo pachovi za pes za konzol platformi i deka samo PC userite ke mozele da instaliraat patch,,sto si sakal da kazes tuka ajde cim ne sum te svatil izjasni se togas,pa moze nema da dobies nafuran odgovor.Очигледно не си сфатил за што зборам, така да прво прочитај што постира некој, па после одговарај "нафурано".![]()
Vikas da mu ja mislat konzolasite oti nemalo pachovi za pes za konzol platformi i deka samo PC userite ke mozele da instaliraat patch,,sto si sakal da kazes tuka ajde cim ne sum te svatil izjasni se togas,pa moze nema da dobies nafuran odgovor.
Ne ni mislev jas na oficijalni pachevi tuku na random pachevi cisto radi dresovite a ne deka me zabole sto ja stavaat primer Championship ligata vo nivНемаш целосни модификации од Pesedit и слични communities, дури и да има некои претешко се средуваат.
Муабетот не беше за официјални пачеви.
Ne ni mislev jas na oficijalni pachevi tuku na random pachevi cisto radi dresovite a ne deka me zabole sto ja stavaat primer Championship ligata vo niv.
Симни го песедитот или погоре имаш твик за време,реплеј итнИзиграв 2 утакмици 1-0 и 0-0, првата на регулар, втората на про. Вака на прв поглед ок е али се плашам дека понатаму ќе испливаат гомната. Ама ајде ќе видиме...Има некој начин да се зголеми времето за игра на 10 мин? И против блур нешто имате?![]()
ТРГНЕТЕ ГО ПРОКЛЕТИОТ ЧИТ ДА ВИ ЕБАМ МАЈКАТА РЕТАРДИРАНА ЈАПОНСКА
После една недела испливуваат сите срања на играта,тука е читот појак од било кога во кој Торрес ми поминува 4 играчи и ми забива гол,при што некој од мојте дефанзивци на чуден начин се тргаат за да помине Мата на пример.Толку од надежта за ПЕС и оваа година,срање со чит плус ретардоси од судии