- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.280
- Поени од реакции
- 5.534
НЕМОЈ !Може да ми дадете линк, торент да ја спуштам некако играва, и некој пач саглам да ставам доста уходани членови има па да не се мачам.Фала однапред!
НЕМОЈ !Може да ми дадете линк, торент да ја спуштам некако играва, и некој пач саглам да ставам доста уходани членови има па да не се мачам.Фала однапред!
Што немој ? Шо и фале на играта топ си еНЕМОЈ !
Зашо те нервира пасот у празно? мене па ми е топ најубаво се дава голови такаима ли начин да се среди пасот во празно ? страшно ме нервира
Незнам дали си ја играл 2011 да видиш како треба да изгледа пас во празноЗашо те нервира пасот у празно? мене па ми е топ најубаво се дава голови така
ја неа играно многу 11ката освен кај другари.. пошо немав тогаш толку јак ПЦ. За на 11ката неможам да зборам.. ама и тука не е до толку лошо.Незнам дали си ја играл 2011 да видиш како треба да изгледа пас во празно
Ова не е во празно него автоматски ти го наоѓа играчот па мора да темпираш јачина во спротивно ако е топката поспора играчот трча и ја чека , а најчесто и е изблокирана топката од одбраната , едноставно живо срање од пасс
Escape > Side Select > Шут(контрола) > прочепкај тука, ќе најдеш Pass Assistance. Се подесува нивото 0, 1, 2, 3, 4.има ли начин да се среди пасот во празно ? страшно ме нервира
го имав откриено ова , го ставам сеа на 2ка зашто па ако го ставиш на 0 утињаат обични пасови ко лудиEscape > Side Select > Шут(контрола) > прочепкај тука, ќе најдеш Pass Assistance. Се подесува нивото 0, 1, 2, 3, 4.
За на 0 треба да знаеш да играш пефектно, ама на џоистик(аналог). На тастатура нема шанси силен пас да дадеш. Ќе ја зарога некаде.го имав откриено ова , го ставам сеа на 2ка зашто па ако го ставиш на 0 утињаат обични пасови ко луди
На џојстик си играм ама пак некад знаат да сјебат пас и ме нервираЗа на 0 треба да знаеш да играш пефектно, ама на џоистик(аналог). На тастатура нема шанси силен пас да дадеш. Ќе ја зарога некаде.
Значи бате ако сакаш да играш добар фудбал би ти препорачал пес6 со шолим пач трансфери до 2012 , и може да се игра онлајн .. ние веќе сме 30 луѓе и имаме кајгана пес6 лига направено ..На џојстик си играм ама пак некад знаат да сјебат пас и ме нервира
сепак мислам да направеле комбинација од пес 2011 и 2012 ке искочи топ ствар , од 2012 ме нервира пасот у празно , ме нервира што фаул свири за секоја втора земена топка , ме нервираат голманите колку се морони ме нервира шутот е многу безвезен како од колено да го вади , да се сменат овие работи да се убацат од 11ката и ке биде најбоље игра али ајд еке видиме што има да понуди 13кава
Што пач користиш?Има некој пач да се средат цените на играчите во МЛ? ПР: Месси роналдо етц се 9мил фунти.