PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување
М

Мартин^

Гостин
Кој добро се разбира од фотошоп може да ме контактира тука па јас ќе му дадам ( фб, скајп ) да се договориме околу правење на тим за правење пач за ПЕС 13. Досега имам добри луѓе кој се разбират и ни фалат уште 2-3 луѓе, ако сакат пишете ми порака тука.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
има ли начин да се среди пасот во празно ? страшно ме нервира

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Зашо те нервира пасот у празно? мене па ми е топ најубаво се дава голови така :D
Незнам дали си ја играл 2011 да видиш како треба да изгледа пас во празно :)
Ова не е во празно него автоматски ти го наоѓа играчот па мора да темпираш јачина во спротивно ако е топката поспора играчот трча и ја чека , а најчесто и е изблокирана топката од одбраната , едноставно живо срање од пасс :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Незнам дали си ја играл 2011 да видиш како треба да изгледа пас во празно :)
Ова не е во празно него автоматски ти го наоѓа играчот па мора да темпираш јачина во спротивно ако е топката поспора играчот трча и ја чека , а најчесто и е изблокирана топката од одбраната , едноставно живо срање од пасс :)
ја неа играно многу 11ката освен кај другари.. пошо немав тогаш толку јак ПЦ. За на 11ката неможам да зборам.. ама и тука не е до толку лошо.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
има ли начин да се среди пасот во празно ? страшно ме нервира
Escape > Side Select > Шут(контрола) > прочепкај тука, ќе најдеш Pass Assistance. Се подесува нивото 0, 1, 2, 3, 4.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Escape > Side Select > Шут(контрола) > прочепкај тука, ќе најдеш Pass Assistance. Се подесува нивото 0, 1, 2, 3, 4.
го имав откриено ова , го ставам сеа на 2ка зашто па ако го ставиш на 0 утињаат обични пасови ко луди :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
го имав откриено ова , го ставам сеа на 2ка зашто па ако го ставиш на 0 утињаат обични пасови ко луди :)
За на 0 треба да знаеш да играш пефектно, ама на џоистик(аналог). На тастатура нема шанси силен пас да дадеш. Ќе ја зарога некаде.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
За на 0 треба да знаеш да играш пефектно, ама на џоистик(аналог). На тастатура нема шанси силен пас да дадеш. Ќе ја зарога некаде.
На џојстик си играм ама пак некад знаат да сјебат пас и ме нервира

сепак мислам да направеле комбинација од пес 2011 и 2012 ке искочи топ ствар , од 2012 ме нервира пасот у празно , ме нервира што фаул свири за секоја втора земена топка , ме нервираат голманите колку се морони ме нервира шутот е многу безвезен како од колено да го вади , да се сменат овие работи да се убацат од 11ката и ке биде најбоље игра али ајд еке видиме што има да понуди 13кава

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
На џојстик си играм ама пак некад знаат да сјебат пас и ме нервира

сепак мислам да направеле комбинација од пес 2011 и 2012 ке искочи топ ствар , од 2012 ме нервира пасот у празно , ме нервира што фаул свири за секоја втора земена топка , ме нервираат голманите колку се морони ме нервира шутот е многу безвезен како од колено да го вади , да се сменат овие работи да се убацат од 11ката и ке биде најбоље игра али ајд еке видиме што има да понуди 13кава
Значи бате ако сакаш да играш добар фудбал би ти препорачал пес6 со шолим пач трансфери до 2012 , и може да се игра онлајн .. ние веќе сме 30 луѓе и имаме кајгана пес6 лига направено ..

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
pes 06 za pc ista ko 2010 - 11 za ps2 :)

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Има некој пач да се средат цените на играчите во МЛ? ПР: Месси роналдо етц се 9мил фунти.

Kajgana Shop

На врв Bottom