PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки некој да ми каже зошто кога почнувам мастер лига ми дава некој анонимуси а не играчите на клубот? Што треба да направам за да се поправи тоа?

треба да проташ бар 3-4 страни пред ова во темата..

Ау што се дешават на SUPER STAR :confused:
Лига Европа 16-тина финале со Баер Леверкузен. Дома ме тепаа 0-2, до 50 минута имав барем 5 шанси нормално ко некој маѓија да им фрлил на мојве не можеа гол да дат, се изнервирав 3 црвени напрајв, и некако за чудо не примив појќе голој.
Реванш во Германија, и реков ќе ода all in, 4-3-3, all out attack, прво полувреме 0-2 за мене Волкот двата, второ полувреме уште 2 им закачив, Волкот и Жервињо.
Е ова на TOP PLAYER НЕМАТ ТЕОРЕТСКИ ШАНСИ да се десит!!!

Инаку 26 коло е трет сум на табела со 51 бод, пред мене Сити со 59 и Челзи со 60 (Агуеро е појак од Меси!)
16 победи имам само Челзи имат појќе од мене 19, а на TOP PLAYER имав 1 победа во 17 кола!:eek:
Волкот најдобар асистент 12, и 13 гола, РВП засега најдобар стрелец 18, инаку вкупно Волкот имат дајно 22 гола а РВП 25, па ќе видиме на крај како ќе бидит :cautious::icon_lol:

32 коло
UPRCL.jpg

0ckJX.jpg

M1kUq.jpg

Зашо ми се дешава коа трчам напред со AMF или SS или било кој друг играч, тој шо ми е CF, ретко ми иде напред. Цело време ми е позади топка. Не можам долга топка да му дадам.

И одбрната ми е ко раштимана гитара. Наместо коа ме напаѓаат тие да бидат поставени линиски, тие ми се поставени /\/\/\/\/\(сликовито:icon_lol:). Ми се дешава и ситуација да ми помине противник по голаут линија, и да му ја даде на негов играч и одма гол се дешава. Одбраната ми седи назад, ама никој не го чува претходно споменатиот!

Зависи ваљда што тактика користиш, пробај со Counter Attack за да мојш да му ја даваш во фор, и CF-то да ти стои на готовс цело време

Завршив лигата со Арсенал, само второ место ми избега Челзи 6 бода, али ко за прва сезона е одлично. Освоив Лига Европа инаку, Волкот најдобар стрелец 11 гола.
Еве статистика и по некоја слика
115Cy.jpg

H6H5O.jpg

3LFTt.jpg

FhtqT.jpg

Noqan.jpg

JIBa1.jpg

KqHp2.jpg

На демото секое нафрлање беше гол. Може не секое, ама ако играчот ти е отворен 95% гол даваш. Овде и сам да е, и да е наместен 10 мин пред да му дојде топката никако не ја дава. Со Ибрахимович ни еден гол со глава неможам да дадам 12 утакмици, преку 40 шанси за гол со глава, и не е само тој, исто и со Робињо, Касано, Пато, Боатенг.... А сите овие играчи се над 85. Го ставив еднаш Инзаги (70) и од прва ја даде. WTF???

Играм вчера со Милан, ги водам 1-2 и наместо да тепам 1-4, јас успеав само 1-2 да тепам.
Во рок од 70-75мин ми даде 2 пенали. Двата ги шутнав на различни страни, со различна сила ама голманот ми ги фати!

Сега играм Светски куп против Бока имав пенал во 80 мин при резултат 1-1, ама и тој ми го фатија! На крај изгубив, ми излегоа 1vs1 со голманот и гол дадоа. Уште еден грд проблем.
Па кој кур е со пеналиве, мене тоа ич не ми е јасно? Гледав туториалот, ама гол едвај накај оч се дава, бар на натпревар!

Слободна проценка имам околу 5% реализација за пеналиве тука, додека на 2011 минимум имав реализација од 95%................

Summa Summarum = :tapp:

Завршив лигата со Арсенал, само второ место ми избега Челзи 6 бода, али ко за прва сезона е одлично. Освоив Лига Европа инаку, Волкот најдобар стрелец 11 гола.
Еве статистика и по некоја слика
115Cy.jpg

H6H5O.jpg

3LFTt.jpg

FhtqT.jpg

Noqan.jpg

JIBa1.jpg

KqHp2.jpg
На кој левел игграш?

На кој левел игграш?

Сврти страна две наназад ќе видиш
SUPER STAR
--- надополнето: Nov 13, 2011 1:26 PM ---
како да го средам ??? како можам даго искл антивирусов и да го копирам ??? на есет

http://www.google.com/imgres?um=1&h...4&tbnw=215&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:5,s:0

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom