PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Дечки некој да ми каже зошто кога почнувам мастер лига ми дава некој анонимуси а не играчите на клубот? Што треба да направам за да се поправи тоа?
треба да проташ бар 3-4 страни пред ова во темата..

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Ау што се дешават на SUPER STAR :confused:
Лига Европа 16-тина финале со Баер Леверкузен. Дома ме тепаа 0-2, до 50 минута имав барем 5 шанси нормално ко некој маѓија да им фрлил на мојве не можеа гол да дат, се изнервирав 3 црвени напрајв, и некако за чудо не примив појќе голој.
Реванш во Германија, и реков ќе ода all in, 4-3-3, all out attack, прво полувреме 0-2 за мене Волкот двата, второ полувреме уште 2 им закачив, Волкот и Жервињо.
Е ова на TOP PLAYER НЕМАТ ТЕОРЕТСКИ ШАНСИ да се десит!!!

Инаку 26 коло е трет сум на табела со 51 бод, пред мене Сити со 59 и Челзи со 60 (Агуеро е појак од Меси!)
16 победи имам само Челзи имат појќе од мене 19, а на TOP PLAYER имав 1 победа во 17 кола!:eek:
Волкот најдобар асистент 12, и 13 гола, РВП засега најдобар стрелец 18, инаку вкупно Волкот имат дајно 22 гола а РВП 25, па ќе видиме на крај како ќе бидит :cautious::icon_lol:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Зашо ми се дешава коа трчам напред со AMF или SS или било кој друг играч, тој шо ми е CF, ретко ми иде напред. Цело време ми е позади топка. Не можам долга топка да му дадам.

И одбрната ми е ко раштимана гитара. Наместо коа ме напаѓаат тие да бидат поставени линиски, тие ми се поставени /\/\/\/\/\(сликовито:icon_lol:). Ми се дешава и ситуација да ми помине противник по голаут линија, и да му ја даде на негов играч и одма гол се дешава. Одбраната ми седи назад, ама никој не го чува претходно споменатиот!

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Зависи ваљда што тактика користиш, пробај со Counter Attack за да мојш да му ја даваш во фор, и CF-то да ти стои на готовс цело време

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
iam problem :/ ja instalirav igrava se i nemozam da ja pustam kopirav i crak i pacot go instalirav nejke so da praam?

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Завршив лигата со Арсенал, само второ место ми избега Челзи 6 бода, али ко за прва сезона е одлично. Освоив Лига Европа инаку, Волкот најдобар стрелец 11 гола.
Еве статистика и по некоја слика

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
На демото секое нафрлање беше гол. Може не секое, ама ако играчот ти е отворен 95% гол даваш. Овде и сам да е, и да е наместен 10 мин пред да му дојде топката никако не ја дава. Со Ибрахимович ни еден гол со глава неможам да дадам 12 утакмици, преку 40 шанси за гол со глава, и не е само тој, исто и со Робињо, Касано, Пато, Боатенг.... А сите овие играчи се над 85. Го ставив еднаш Инзаги (70) и од прва ја даде. WTF???

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Играм вчера со Милан, ги водам 1-2 и наместо да тепам 1-4, јас успеав само 1-2 да тепам.
Во рок од 70-75мин ми даде 2 пенали. Двата ги шутнав на различни страни, со различна сила ама голманот ми ги фати!

Сега играм Светски куп против Бока имав пенал во 80 мин при резултат 1-1, ама и тој ми го фатија! На крај изгубив, ми излегоа 1vs1 со голманот и гол дадоа. Уште еден грд проблем.
Па кој кур е со пеналиве, мене тоа ич не ми е јасно? Гледав туториалот, ама гол едвај накај оч се дава, бар на натпревар!

Слободна проценка имам околу 5% реализација за пеналиве тука, додека на 2011 минимум имав реализација од 95%................

Summa Summarum = :tapp:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Завршив лигата со Арсенал, само второ место ми избега Челзи 6 бода, али ко за прва сезона е одлично. Освоив Лига Европа инаку, Волкот најдобар стрелец 11 гола.
Еве статистика и по некоја слика

На кој левел игграш?

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227

Kajgana Shop

На врв Bottom