Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Луѓе, дај кажете ми, како да подесам на тастатурава, за ко че играм become a legend да можам да барам да ми подадат играчите. Ми вика менаџерот, барај ја топката да ти ја подаваат. Се пробав не можам :/ Ај ве молам ако знај некој нека ми кажи .
Пробав со двете, не е ни едното ни другото. Ај че си купам џојстик утре, па нема да ми треба. Фала иначе![]()
исклучи го антивирусот ...rld.dll failed to load. Помош околу ова ако може да ми каже некој како да почнам да ја инсталирам ??
Сакам да почнам мастер лиг, ама внатре сите играчи се некои чкљ...како да сменам да бидат оригиналните состави?
http://www.fileserve.com/file/XayHjUn/ - спушти си го ова стај го во Мy documents / Konami / pes 12 / save - paste ...Сакам да почнам мастер лиг, ама внатре сите играчи се некои чкљ...како да сменам да бидат оригиналните состави?
Јас си мавам на регулар нормално се игра![]()
Таман ми е, како на топ на 2011-катаТи е гајле, бар не се нервираш. Си кулираш дур играш![]()