- Член од
- 13 јули 2009
- Мислења
- 534
- Поени од реакции
- 243
Ova ne e nisto pocekaj demoto da iskoci za FIFA 12 i vtorto demo za PES 2012 togas ke bide uste poloso. 100%Темата не е ПЕС вс FIFA, да ве потсетам.
Ova ne e nisto pocekaj demoto da iskoci za FIFA 12 i vtorto demo za PES 2012 togas ke bide uste poloso. 100%Темата не е ПЕС вс FIFA, да ве потсетам.
The trailer in PES2012 demo can be removed by deleting the pes12pv.sfd in the img folder.Тоа е грдото на демотоо сеа ја играв :s
пред да почнеш кај она со џојстиците стисни(барем кај мене е така) го копчето за персонал дата кај мене е А на тастатура и 4 на џојстик и на cursor settings намести колку сакаш да биде автоматски пасс,дефаулт е 3 па затоа и неможе да се контролираат толку пасовитеGamePlay-от е малце различен, тоа да.
Ама не ми е јасно зошто ставаат SPEED на играчите, кога со Пато(88) не можам да го претрчам Канаваро или Кампањаро (2х78 speed). Треба тоа под итно да се промени. Воопшто не е логично, без разлика дали мојот играч е црвен, а нивниот син(формата).
Додавањето ми е некако катастрофално. Подаваат како да не се јадени. Полнам барот целосно, топката иде како желка иако играчите се одалечени доста(пр. 20м).
Насоката на додавање и исто катастрофална. стискам стрелка НАГОРЕ, каде што има 2 играчи мои(еден точно над мојот, еден десно од овој), и топката иде кај десниот, иако не била дадена таква команда (нагоре+десно) стрелка. Доброто е што ако играчиоте се еден до друг, ја подава со разумна сила топката, пополека. На 2011 тоа беше лошо, ама додавањата на поголема одалеченост беа одлични, што тука се сосем спротивни.
Графиката помеѓу 2011 и 2012 е како 2011(HD) vs 2012(DVDrip).
Како што спомнав вчера, доброто е што следи уште едно демо кое ќе биде колку толку поразлично од ова. Според кое и финалната верзија ќе биде основана.
Фала !The trailer in PES2012 demo can be removed by deleting the pes12pv.sfd in the img folder.
Само избриши го pes12pv.sfd од img фолдерот, и нема да го гледаш интрото.
Пак ќе се повторам, ако за тебе РЕЅ 2011 = РЕЅ 2012, не знам шо си играл ама сигурно не било PES. И друга работа, никој не рече дека PES е подобра од FIFA, не ме тепај.Da u pravo si ja za PES vcera slusnav deka postoela takva fudbalska igra. I go simnav demoto za PES 2012 poigrav edno poluvreme otidov na youtube pobarav gameplay od PES 2011 i zalkuciv deka igrata e ista. Me fativ ziv.
2 пати брзо трчање (2xR1)Како се дава фор? Пошто очигледно Double-E не е во мода повеќе...
Пак ќе се повторам, ако за тебе РЕЅ 2011 = РЕЅ 2012, не знам шо си играл ама сигурно не било PES. И друга работа, никој не рече дека PES е подобра од FIFA, не ме тепај.
(претпоставувам според аватарот и мислењата тука дека свршуваш на FIFA и XBOX)
Се чека HD верзија. Моментално е Cam верзијаИ шо е така мутно, заматено?
Ја имам уџум низ дома, ама ја имам и се имам истурено играње на оваа на PS1/PSX, не се праи паметен. Ако сакаш ќе ти ги кажам имињата на играчите од Бразил кои беа сменати оти не беа лиценцирани.
Koga ke ja imas ovaa igra togas ke pravime ja i ti muabet. A do togas sisaj palec i kjuti.
Браво друже, сеа оти ја имаш ISS2 и PES2011=PES2012 браво царе, кажи им на децата!
Koga ke ja imas ovaa igra togas ke pravime ja i ti muabet. A do togas sisaj palec i kjuti.