PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување
Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
ajjjjjjjjjjjjjjjjjj abe nemoj da pisuvas za fudbalce ti...se gleda deka ja sakas fifa... po uzas od fifa nema be decko, od 2000 do 2011 nemaat nisto smeneto.. ist gejmplej,sve isto, katastrofa...

samo MASTERITE igraat PES.. si znaat tie sto pisuvaat ovde
HAHAHAHA FIFA od 2000 do 2011 nemale nisto smeneto. Decko sekoja godina imas nova FIFA so nov gameplay, nova grafika i sve ostalo. Taka e i ovaa godina. A za PES ne bi go rekol toa PES 2011=2012 samo so nov cover.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Изиграв повеќе утакмици и искрено сум задоволен од тоа како ПЕС оваа година изгледа и се надевам дека нема да ја унаказат у целата верзија како што се случи лани.Играта е многу подобра од лани,има се што ПЕС11 немаше,анимациите се многу многу реални,играта е малку потешка,одбраната сега е подобра неможе толку лесно како претходно само со спринт да се поминуваат дефанзивците,шутевите се одлично направени за разлика од лани така да се на се одлично но сепак е демо и не е совршено и единствена забелешка до сега се повторно мрежите кои изгледаат како на фифа менаџер.

И да ова е првиот гол што го постигнав во новата ПЕС,па сеа вие што не сте го симнале или сте премногу фифа фанови видете каква е новата ПЕС и какво чуство на задоволство дава кога ќе постигнете ваков гол,за разлика од фифа каде тоа ретко се случува и обично се здосадува после 5-6 дена играње затоа што се е едно исто.

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Изиграв повеќе утакмици и искрено сум задоволен од тоа како ПЕС оваа година изгледа и се надевам дека нема да ја унаказат у целата верзија како што се случи лани.Играта е многу подобра од лани,има се што ПЕС11 немаше,анимациите се многу многу реални,играта е малку потешка,одбраната сега е подобра неможе толку лесно како претходно само со спринт да се поминуваат дефанзивците,шутевите се одлично направени за разлика од лани така да се на се одлично но сепак е демо и не е совршено и единствена забелешка до сега се повторно мрежите кои изгледаат како на фифа менаџер.

И да ова е првиот гол што го постигнав во новата ПЕС,па сеа вие што не сте го симнале или сте премногу фифа фанови видете каква е новата ПЕС и какво чуство на задоволство дава кога ќе постигнете ваков гол,за разлика од фифа каде тоа ретко се случува и обично се здосадува после 5-6 дена играње затоа што се е едно исто.
Custvoto e da vodis so 1-0 da primis gol vo 80 min zaradi glup golman i da primis gol vo 90 zaradi loso postaven ziv zid. E takvo e custvoto.

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
HAHAHAHA FIFA od 2000 do 2011 nemale nisto smeneto. Decko sekoja godina imas nova FIFA so nov gameplay, nova grafika i sve ostalo. Taka e i ovaa godina. A za PES ne bi go rekol toa PES 2011=2012 samo so nov cover.
Деееее и ти ама ја стропа друже, FIFA си се врати на она старото крадење финти од РЕЅ, дефанзивниот систем годинава кој толку го трубат од каде им е? Сигурно сами го смислиле, нема врска тоа што во РЕЅ од лани го има.

А ако за тебе РЕЅ2011 = РЕЅ2012, сигурен сум дека не си ја играл играта.

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
а зашо вие па постапувате како уште поголеми тардови и од ПЕС играчиве??
остајте ги нека живеат во делузии, ќе дочекаат да им вметнат од Конами импакт енџин во ПЕС 2026.

еве го моето ривју за демово.

1. install
2. launch
3. pick teams
4. vomiting after 2 min.
5. instant remove
6. ????
7. profit.

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Деееее и ти ама ја стропа друже, FIFA си се врати на она старото крадење финти од РЕЅ, дефанзивниот систем годинава кој толку го трубат од каде им е? Сигурно сами го смислиле, нема врска тоа што во РЕЅ од лани го има.

А ако за тебе РЕЅ2011 = РЕЅ2012, сигурен сум дека не си ја играл играта.
Da u pravo si ja za PES vcera slusnav deka postoela takva fudbalska igra. I go simnav demoto za PES 2012 poigrav edno poluvreme otidov na youtube pobarav gameplay od PES 2011 i zalkuciv deka igrata e ista. Me fativ ziv.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Custvoto e da vodis so 1-0 da primis gol vo 80 min zaradi glup golman i da primis gol vo 90 zaradi loso postaven ziv zid. E takvo e custvoto.
сакаш да кажеш дека тоа не се случува во фифа?сум ја играл ама и ми се има случено сто пати да водам цела утакмица 1-0 и на крај на некаков волшебен начин противникот кој цела утакмица нема еден шут и не се доближил до гол дава гол за 1-1 во 89 минута.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.854
Поени од реакции
10.227
PES FAN - да расчистиме!
Играв 2 утакмици против Манчестер, една со Порто една со Наполи на top Player!
Неверојатно колку тешко е да одземеш топка кога тие се во напад, обратно неможеш половина да поминиш!
Графиката, движењата, топката....FIFA срање, кој кур само одат по стапките на FIFA незнам!
Gameplay-от е подобар отколку во 2011, играчиве подобро се контролираат подиректно е свртувањето...

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
И јас изиграв една утакмица и нема врска дека гејмплејот е ист со PES2011. Очигледно многумина од вас своите констатации ги засноваат на видеа од youtube.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.070
GamePlay-от е малце различен, тоа да.
Ама не ми е јасно зошто ставаат SPEED на играчите, кога со Пато(88) не можам да го претрчам Канаваро или Кампањаро (2х78 speed). Треба тоа под итно да се промени. Воопшто не е логично, без разлика дали мојот играч е црвен, а нивниот син(формата).

Додавањето ми е некако катастрофално. Подаваат како да не се јадени. Полнам барот целосно, топката иде како желка иако играчите се одалечени доста(пр. 20м).
Насоката на додавање и исто катастрофална. стискам стрелка НАГОРЕ, каде што има 2 играчи мои(еден точно над мојот, еден десно од овој), и топката иде кај десниот, иако не била дадена таква команда (нагоре+десно) стрелка. Доброто е што ако играчиоте се еден до друг, ја подава со разумна сила топката, пополека. На 2011 тоа беше лошо, ама додавањата на поголема одалеченост беа одлични, што тука се сосем спротивни.

Графиката помеѓу 2011 и 2012 е како 2011(HD) vs 2012(DVDrip).

Како што спомнав вчера, доброто е што следи уште едно демо кое ќе биде колку толку поразлично од ова. Според кое и финалната верзија ќе биде основана.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Темата не е ПЕС вс FIFA, да ве потсетам.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
а зашо вие па постапувате како уште поголеми тардови и од ПЕС играчиве??
остајте ги нека живеат во делузии, ќе дочекаат да им вметнат од Конами импакт енџин во ПЕС 2026.

еве го моето ривју за демово.

1. install
2. launch
3. pick teams
4. vomiting after 2 min.
5. instant remove
6. ????
7. profit.
2.5. wait 5 min for the fucking intro to end :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom