PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
Имате линк од некој пач со тимови како Интер, Реал Мадрид, Барселона и други (не оние Клуб Америка и други)?

Ок фала
Ако не, дајте од кој било тимови линк за да ги симнам (Клуб Америка и други) што побрзо ве молам

Нема да ја играш нема шанси!!!11ONE

Иначе се гледа дека работиле на играта иако сеуште има некој глупави грешки кој што ми го скртуваат животот за 2-3 години секогаш кога ќе се соочам со нив.. Конечно не ѓи осеќам играчите како да тежат 1 тон, сеа се пола тон(што значи дека уште треба да се работи на тоа). Шутовите кажаа ќе ги средат мада што не изгледаат толку лошо како на видеата...

За ваша информација, Милан е најдобриот тим во играта според оценките, Тиаго Силва 92 оверол му дале, ѕвероња :D
Незнам зошто велиш дека не би мозел да ја играм кога ни малце не ми сецка демото ...

Hahaha na low uste koga pocnav ja ukluciv i ic ne mi secka ne sum probal na povisoko ke probam podocna :d
--- надополнето: Aug 24, 2011 3:33 PM ---
Имам едно прашање ..Се изненадив кога видов дека демото не ми прави проблеми со сецкање,дали за фул играта ќе треба иста конфигурација како за демото?

Hahaha na low uste koga pocnav ja ukluciv i ic ne mi secka ne sum probal na povisoko ke probam podocna :d
--- надополнето: Aug 24, 2011 3:33 PM ---
Имам едно прашање ..Се изненадив кога видов дека демото не ми прави проблеми со сецкање,дали за фул играта ќе треба иста конфигурација како за демото?
Сецка ти.

Го симнав фајлот за подобрување на гејмплејот и новите тимови (Клуб Америка и Интернационал) со винрар но незнам што треба и каде да ги ставам, може немој да ми помогне?

Голманот Идиот .. другото одлично
--- надополнето: Aug 24, 2011 5:17 PM ---
Излавам со ПАТО и погледнете кај стое противничкиот голман лол pes 12 lol.PNG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom